2777
2789
عنوان

خدایا پس من کی سیسمونی میخرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 64 پست
بی خود نیس میگن دارالحسرت!

ببین نود درصد لوازم سبسمونی بیخودی من کریر گرفتم سه هفته تونستم استفاده کنم دیگه جا نشد تخت هیچ وقت توش نخوابید اخرش تیکه تیکه شد تو اسباب کشی الانم میچسبه به خودم خیلی از لباس ها که نخوردم خودم جمع کروم خریدم از اول کوچکش بود دیگه جونم بگه کاسه بشقاب که اصلا نخر میری مغازه یه لیستعای مسخره میزارن جلوت تحریکت میکنن به جون خودم هیچ کدوم به درد نمیخوره اخرش از اول زیر لحاف خودم خوابید الانم که چهار سالشه همون جوری هیچ وقت تو وانش نرفت سرویس حمومش رفت تو سطل اشغال چون اصلا دوست نداشت بچه رو میبری حموم میگیری بغلت با احتاط باید بشینی رو صندلی در زمان زیر 5 دقیقه بشوری یک بار گذاشتم تو وان طفلک سر خورد خودم زهره ترک شدم دیگه بپرس همرو بگم اهان کهنه شور که جا گیره بچه دوتا لباس داره خودت تو دست با شامپو سر یه دقیقه بشور به هیچ عنوان به لباس بچه پود نزن فقط شامپو صدر یا تخمه مرغی عالی ببین من نمیگم هیچی.نخر.بخر چیزهای واجب اگر زمین میخوابین یه تشک کوچولو که کناهر خودت بینتون یه متکای دراز کم عرض بزارین

ببین نود درصد لوازم سبسمونی بیخودی من کریر گرفتم سه هفته تونستم استفاده کنم دیگه جا نشد تخت هیچ وقت ...

ممنون عزیزم آخه من دستام جون بچه بغل کردن نداره.کالسکه میخوام بگیرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نود درصد لوازم سبسمونی بیخودی من کریر گرفتم سه هفته تونستم استفاده کنم دیگه جا نشد تخت هیچ وقت ...

کهنه شور خواهرم داره بهم میده نمیدونم شایدم استفاده نشه.آخه من دستام به شوینده حساسیت شدید داره زخم میشه .ازش گرفتم شاید استفاده شد.راستش از شما چه پنهان هم خودم یه چیزای قری فری  دوس دارم هم یه کم ترس از قضاوت دارم بچه اولیه میان سیسمونی ببینن بگن اینو نداشت اونو نداشت

بعدشم اصلا سیسمونی خریدن وقت زیادی نمیبره.1هفته ای همه چیزش خریده میشه نگران نباش .اگر تهرانی برو ان ...

همه میگن ولی خب بخرم زودتر شاید آرم بگیرم باهاتون نمیشه امروز صبح امتحان داشتم اصلا هم تو ماه رمضان درس نخوانده بودم ولی دیشب تا ساعت3نصفه شب داشتم سیلیکونی می دیدم!!میگم نکنه دیوونه شدم😬

ممنون عزیزم آخه من دستام جون بچه بغل کردن نداره.کالسکه میخوام بگیرم.

وای خندم میگیره یاد خودم و بحث ها منو مامانم میفتم بچت به دنیا بیاد ازخودت جدا نمیکنی که جون داشته باشی یا نه من از ساهت اول به خودم چسبونده بودم به کسی هم نمیدام همیشه بغلم بود کالسکه خوبه ولی از روز اول بچه بوی مادر میخواد امروز تو منو تو روان شناس داشت میگفت بچه هروچقدر.تو بغل خودت باشه کمتر.اضطراب جدایی بعدا میگیره چون حس میکنه با شنیدن صدای قلبت هنوز تو شکمته نون تجربه بخور ابجی یه.کالسکه بگیر ولی بزار دو سه ماه بگذره کنجد بزرتر بشه تو کالسکه گم نشه بعد کاسکه بغل مادر نمیشه 

بچه ها من دلم خيلي بچه ميخواد ولي همسرم ميگه نه ديگه بريدم واسم دعا كنيد  نميتونم زياد ا ...

انشاالله راضی بشه خدا هم بهتون بده.مگه چند ساله ازدواج کردی؟ مابعد 3سال و نیم بچه دار شدن ینی خودمون زود نمی خواستیم

دقیقا با یک تومن میشه سیسمونی رو جمع کرد کار خوبی کردی متاسفانه الان بعضیا قد جاهاز سیسمونی میچینن ...

آره بدون چوب شاید با یه تومن جمع بشه .منم موافقم مخصوصا اسباب بازی زیاد برای بچه عادی میشه خودش خالیه بشه براش بخیر خوبه.بابای من که پول نمیده به مامانم چیزی بخره از اونور هم هی میگه چیز زیاد نخرید بچه پر رو میشه!!!

انشاالله راضی بشه خدا هم بهتون بده.مگه چند ساله ازدواج کردی؟ مابعد 3سال و نیم بچه دار شدن ینی خودمون ...

٣ سال كاش ميگفت بعدا ميگه اصلا نميخوام حتي ي ذره هم براش ناراحتيم مهم نيست ميگه تا ٢ سال بچه خوبه بعدش چه كنم  

ميترسم اصرار كنم بهش واسه بچه ميگه اگه مسئوليت خودت به عهده ميگيري 

همه چيز واسم ميخره لباساي گرون گرون طلا خيلي سنگين نه ولي ميخره اجاره خونمون بالاست چون دوست نداره جاي بد زندگي كنه مسافرتم هر از گاهي ميريم  البته خيلي گرون نه  ميگه خونه نداريم بچه بدردمون نميخوره.    ديگه نميتونيم واسه خودمون زياد خرج كنيم  اصلا نميفهممش 

کهنه شور خواهرم داره بهم میده نمیدونم شایدم استفاده نشه.آخه من دستام به شوینده حساسیت شدید داره زخم ...

بله دیگه مادر شوهر من هنوز حامبه نبودم سه سال قبلش دست منو گرفت سیسمونی دخترش رو نشون داد سال 89 که ببین ما چی خریدیم بعدا کاشف به عمل در اومد خود دامادشون خریده عزیزم اصلا اهمیت نده بگو مامانم خواست بخره من نزاشتن گفتم هر وقت هرچی لازم داشتن بهت میگم به خدا اونقدر دلم به.مامانم میسوزه میدونم ابجی من تو هم هزار تا ارزو داری.الان حساسی دوست داری خونت مرتب باشه اتاق چیده باشه این طبیعت زنه اسمشم لانه سازی قبل از زایمانه همه دارن حتی بقیق جانداران ولی از همه مهمتر شیری کع بچت میخوای بدی اون حتی رو ژنش تاثیر میزاره من اونقدر حرص و 9وش خوردم اخرش شیرم از اول خشک شد التن باید حسابی به ارمش برسی مدیتیشن کنی به هیچی فکر نکنی که نینی دست گل به ارامش برسه شیرتم زیاد بشه وگرنه مثل بچه مت باید هی گشنگی بکشه دلت رو شاد کن اصلا غصه نخور 

٣ سال كاش ميگفت بعدا ميگه اصلا نميخوام حتي ي ذره هم براش ناراحتيم مهم نيست  ميترسم اصرار كنم ب ...

خب دیگه وقتشه بیارید .اگه به خاطر مسایل مالی باشه که خیلی فکرش اشتباهه اگه دیر بشه الان هم ناباوری زیاد شده.منم دیگه این آخرت ترسیدم نشم چند ماه هم طول کشید تا بشم میگن رحم خشک میشه .قشنگ و منطقی باش صحبت کن اینارو بگو تو مسایل مالی هم بهش قوت قلب بده بگو من باهات راه میام خودش روزی نیاره.اگر دیدی مشکل برای بچه نخواستن مسایل جدی تری هست حتما برو پیش مشاوره

آره بدون چوب شاید با یه تومن جمع بشه .منم موافقم مخصوصا اسباب بازی زیاد برای بچه عادی میشه خودش خالی ...

جونم از اسباب بازی بگه نن هرچی چرت و پرت بود خریدم پسرم محل نزاشت فقط یه ببعی مامانم دوخته با اون میخوابه پا میشه بزذگ شده میاره سر سفرخ بقیه ساک ساک تو انباری خاک پیخوره تر خدا پولت رو دور.نریز عزیزگ جاش برای پوشک حتما پول نگه دار باشه

بله دیگه مادر شوهر من هنوز حامبه نبودم سه سال قبلش دست منو گرفت سیسمونی دخترش رو نشون داد سال 89 که ...

ممنون از راهنماییها و آرامشی که میدی دعا کن برام .خودمم کلاسم ازاین حالتو شورش و در آوردم