2777
2789
عنوان

دندانهای شیرین هنوز نیفتاده

2554 بازدید | 10 پست

سلام من مدتیه با دندونهام خیلی درگیرم همش دندانپزشکی هستم با اینکه زود به زود چکشون می‌کنم یکدفعه در عرض یکماه به عصب میرسن ووقتی برای عصب کشی میرم کانالهای باز نمیشن وبعد از عصب کشی درد دارم تا اینکه یک دکتری رو بهم معرفی کردن وگفتن خیلی عالیه امروز رفتم پیشش بعد از معاینه وعکس گفت دندانهای آسیابم که این مشکلات رو دارن شیری هستن یعنی تو بچگیم نیفتادن من خیلی تعجب کردم ولی فکر میکنم درست بگه چون اصلا یادم نمیاد که افتاده باشن خیلی برام عجیبه ولی تو اینترنت هم زدم و دیدم ممکنه.کسی هست که اینطور باشه یعنی تعدادی از دندانهای شیریش هنوز باشن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شيري

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
شما از کجا متوجه شدی؟خراب شدن؟

نه.مامانم حواسش بود که نیفتاده

الانم سالمن

دندون شماره 5

دو تا پایین

یکی بالا

چیز خیلی غیر عادی ای نیست

ژنتیکیه.ما ها دندان دائمی نداریم!

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
شما از کجا متوجه شدی؟خراب شدن؟

اره خراب شدع

ولی جزئی

من جنس دندونام خوبه

تا حالا عصب کشی نکردم

دکترم دندونامو دید گف نسبت ب سنت خعلی خوبه دندونات

ولی هر 6 ماه چکاپ میرم

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
من ۲۹ سالمه وتوی اینترنت نوشته بود که عمرشون تا سی سالگی هم واقعا هم برای من توی این یکی دوساله یهو ...

بابام دندون آسیاباش هس😐😐😐😐 اصن خرابم نمیشه

لعنتی دندوناش جنسش خعلی خوبه

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
بابام دندون آسیاباش هس😐😐😐😐 اصن خرابم نمیشه لعنتی دندوناش جنسش خعلی خوبه

ماشالا خوش به حالش من فقط دندون جلوییام سالمه بقیه همه عصب کشی شده تازه کانالش هم باز نشده یعنی یه روزی باید بکشمشون ایمپلنت کنم