2777
2789
عنوان

شماجای من بودیدچیکارمیکردید؟واقعابه راهنماییتون نیازدارم

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببين شوهرت چى ميگه،بالاخره اون مادر و خواهرش رو بهتر از شما ميشناسه

اصلا خانوادشونمیشناسه من بیشترمیشناسمشون.اماتاحالاموردمشابه نداشتم ک ببینن دراین زمینه چجورین

اینهمه تدارکی ک دیدم روچیکارکنم آخه؟؟؟

نگهدار بعدا بگير

خوراكي هاي ك نميشه نگهداشت رو بخوريد نوش جان

اگه خانواده خودت ب تنهايي دعوت كني دلخوريش كم از دعوت مادرشوهرت در اينحال نيست

چون ظاهرا براي مادرشوهرت حال برادرش مهم هست

و اينجوري نيست ك بيخيال بشه چون ب همسرت گفته چرا هرروز نرفتي ملاقات

يكي دو هفته ديگه براش تولد بگير چيزي نميشه!

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
چرامیشدم امابخدامنم کلی زحمت کشیدم وتدارک دیدم.

ميدونم خيلى ادم وقتى انقدر زحمت كشيده حالش گرفته ميشه ولى مواظب باش بعدا برات همون خواهر شوهر و مادرشوهرت حرف در نيارن كه زندگيت رو سياه ميكنن ها 

شوهرم اصلاخانوادش براش مهم نیستن متاسفانه.میگه توجشنتوبگیرهرکس خواست میادهرکیم نخواست نیاد. امامن د ...

استارتر راست و حسینیش رو بخوای ، الان شرایط مناسبی برای تولد نیست اصلا . بگیری هم اصلا خوش نمی گذره . گاهی پیش میاد دیگه روزگار اینطوریه .بی خیال سو دخترت رو یه روز از صبح ببر بیرون با هم خوش باشین.

فکر کنم موقعیت شناس باشی بهتره . خداییش دور از جون خودت اگه بودی اصلا حوصله نداشتی ها و توقع داشتی بقیه درک کنن

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
من باشم از یکی از خواهر شوهرام میپرسم میگم میخوام تولد بگیرم بنظرتون مامان ناراحت میشن اگه گفتن آره ...

خواهراش خیلی تعارفی هستن وامشب شوهرم بخواهرش زنگ زداصلانگفت بگیرین یانگیرین.گفت صب کنین ببینیم حال دایی چطوری میشه و...

اصلا خانوادشونمیشناسه من بیشترمیشناسمشون.اماتاحالاموردمشابه نداشتم ک ببینن دراین زمینه چجورین

خوب بزار ببين تكليف دايى چى ميشه قرار نيست كه يك ماه تو بيمارستان باشه يكمى فوقش تولد دخترت رو عقب بنداز 

نگهدار بعدا بگير خوراكي هاي ك نميشه نگهداشت رو بخوريد نوش جان اگه خانواده خودت ب تنهايي دعوت كني د ...

خیلی دراین مواردحساسن.یه عموش سرماخورده بودالبته یکم شدید خانواده عموش چندوقت باماسرسنگین بودن ک چرانرفتیم ملاقات

خواهراش خیلی تعارفی هستن وامشب شوهرم بخواهرش زنگ زداصلانگفت بگیرین یانگیرین.گفت صب کنین ببینیم حال د ...

خب ديگه جواب از اين واضح تر!؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
خیلی دراین مواردحساسن.یه عموش سرماخورده بودالبته یکم شدید خانواده عموش چندوقت باماسرسنگین بودن ک چرا ...

😆 خب ديگه فكر كنم تكليف مشخه

واضح و مبرهن است ك بايد دست نگهداري

اما برا خودتون تولد بگير 

خودت و همسر و دختر