2777
2789
عنوان

شماجای من بودیدچیکارمیکردید؟واقعابه راهنماییتون نیازدارم

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 73 پست
قراربودمادرشوهرم وخواهرشوهرام وجاریم ومامان وخواهرخودم وزنداداشم باشن.به خانواده شوهرم چی بگم؟؟؟بگم ...

به نظرم قطعا ناراحت میشن. چاره ای نداری تولد با خودتو و همسر و فرزندت بگیری.

و به بقیه هم بگی تولد کنسله. 

الهی مددی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرم ک اصلاحالش خوب نیست.شوهرم ازشنبه یباررفت ملاقات.بعدامروزمادرشوهرم جوابشوخیلی سرددادک چراهروزنرفتی ملاقات!یه خانواده ای هم هستن ک خیلی اینچیزابراشون مهمه.

بنظرتون اگه فقط برای خانواده خودم بگیرم ناراحت نمیشن؟

خدا نکرده از دنیا نرفتن ک.. برا مادر شوهرت زنگ بزن بهش بگو بیاد یه حال و هوایی هم عوض کنه... ان شالل ...

نه عزیزم اتفاقا کاملا برعکس اصلا موقعیت خوبی نیست واسه تولد . چون تو الان تو ناراحتی و نگرانی به سر میبرن اصلا دلو دماغ تولد ندارن .به نظر منم زنگ زدن بهشون خیلی زشته بعد میگن چه آدما بی درکو عاطفه این

قراربودمادرشوهرم وخواهرشوهرام وجاریم ومامان وخواهرخودم وزنداداشم باشن.به خانواده شوهرم چی بگم؟؟؟بگم ...

کلاممکنه ناراحتی پیش بیاد بگن ما نگران بودیم اینا جشن راه انداختن .

من اگه باشم دخترم رو میبرم با هم صبح تا شب پارک آبی ‌ حال کنیم برا خودمون . از دل دخترت هم درمیاد

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
بگو به این نیت که اون حالش خوب بشه تولد رو عقب ننداختم گفتم حال هوای شما(مادرشوهرت )هم عوض بشه

به نظرم اینو به مادرشوهرش بگه ناراحت میشه و شاید الان به روش نیاره ولی یه روزی بالاخره میگه.

الهی مددی
نه نگو کنسل اگه اومدن که بهتر اگرم نه تو یکی دوتا از دوستای دخترت رو یا همسایه ای یاخواهر خودت رو دع ...

دخترم دوستی نداره فقط بادوتاازهمسایه هارفت وآمدداریم ک امروزبهشون زنگ زدم گفتن ماپنجشنبه نیستیم

مادرشوهرم ک اصلاحالش خوب نیست.شوهرم ازشنبه یباررفت ملاقات.بعدامروزمادرشوهرم جوابشوخیلی سرددادک چراهر ...

به نظر من نگیر . خیلی حواشی داره . خودت میدونی بازم

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
دخترم دوستی نداره فقط بادوتاازهمسایه هارفت وآمدداریم ک امروزبهشون زنگ زدم گفتن ماپنجشنبه نیستیم

ممکنه دخترم بهشون بگه وشاکی بشه ک چراشماهاتولدم نیومدید!!!

اینهمه تدارکی ک دیدم روچیکارکنم آخه؟؟؟

خوب حق داری . خداییش آدم تو ذوقش میخوره .

من اگر بودم همه غداها رو میبردم یه مرکز نگهداری از کودکان بی سرپرست . هم اونا خوشحال میشدن هم برای دخترم یه درس خوب بود .

خودتو شوهرتو بچه! انقدم خوش ميگذره كه نگو

پارسال اینجوری جشن گرفتیم.سه نفری رفتیم پارک ویه کیک کوچولوهم گرفتیم وچرخ وفلک شدیم ودخترم اون بالاشمعشوفوت کرد.امسال میخواستم متفاوت باشه ک اینجوری شد!