2777
2789
عنوان

نزدیک بودسکته کنمااا به همسرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 69 پست
😔😔😔😔😔

من توی میدون فردوسی برام این جور موردی پیش اومده بود مسیرم عوض کردم طوری که طرف حواسش پرت بشه 

وقتی توی مترو نشستم یه نفسِ راحت کشیدم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه چیز جالب تعریف کنم  من بعضی روزا از خونه در میام بیرون یه پسر 26 هفت ساله تو همسایگی م ...

یاخدا چ جراتی تو دختررررر

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  
تو جامعه ی ما زن همیشه محکوم هست ، به همسرت یا هر کسی بگی دنبال ایراد تو خودت میگرده 

دقیقا چقد حرفات شبیه فکرای منه

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  
به نظرم به شوهرت بگو بایه لحنی ک ترسیدی حتی گریه کن بغلش کن خودتو لوس کن دعوات نکنه و بهت شکاک نشه

شوهرم بمن اعتماد کامل داره شاید چندتاسوال ازم کنه ولی مطمئنم اصلا شک نمیکنه 

ولی میترسم برای بیرون رفتنو اینام یکم محدود کنه بگه بهت اسیب نزن و اینا

من توی میدون فردوسی برام این جور موردی پیش اومده بود مسیرم عوض کردم طوری که طرف حواسش پرت بشه  ...

منم ب محض اینکه دورتر شد رفت برای دوز زدن پریدم تو خونه تا نفهمه کدوم واحد زندگی میکنم 

اومدم خونه نفس عمیق  حالا من هم باردارم هم بچه کوچیک تو دستم

خب چی کار کنم والا خیلیم شیک و مرتبه وگرنه میگفتم خله😃

دیونهههههه😂😂😂😂متاهلی؟

نگم بهتره

آره 

ولی اینکه بخوای این اتفاقو به شوهرت بگی یاحتی نگی این بستگی به خودت داره وهمسرت 

چون تو بیش تربه روحیه واخلاق همسرت شناخت داری ما تو وهمسرتو نمیشناسیم نمیتونیم نظربدیم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
آره  ولی اینکه بخوای این اتفاقو به شوهرت بگی یاحتی نگی این بستگی به خودت داره وهمسرت  چو ...

همسرمن یکم حساسه بمن ممکنه چیزی نگه ولی میدونم پیگیری میکنه و می افته دنبالش ک کیه و بمنم همش میگه فلانکار بکن فلانکارنکن

استارتر خدانگه دارت باشه 

امیدوارم دیگه این اتفاق برات پیش نیاد

خداسالم نگهتون داره

ما حتی حلقه بدست بودیم و بچه به بغل میترسم خدایا

حتما بهشون بگو.مردته.ازت دفاع میکنه.

منکه همیشه میگم.شوهرمم تا جایی که بشه طرفو پیدا میکنه و حالشو میگیره که بار آخرش بشه.

آدم مریض کاری به آرایش و لباس و رفتارت نداره.مزاحمه و مریض

Do not give up  
همسرمن یکم حساسه بمن ممکنه چیزی نگه ولی میدونم پیگیری میکنه و می افته دنبالش ک کیه و بمنم همش میگه ف ...

پیشاپیش معذرت میخوام ستارتر جان خب عزیزم میگم اگه به شوهرت درمورد این اتفاق حرفی بزنی یه وقت ممکنه بهت بگه لابد عیب وایرادی دررفتارت بوده که اون آقا دنبالت راه افتاده ممکنه شوهرت بهت اینو بگه ممکنه شوهرت به تو بگه کِرم ازخودت بوده

آیاتومطمئنی اگه این اتفاقو بهش بگی این جمله رانمیگه؟