و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟ نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخدا مشاور نتونست کمک کنه فرستاد یه جا دیگه قرص خواب اور...
آخه مگه مشکلت چیه دختر خوب؟ 😣 یعنی اینقدر جدیه؟
میتونی به من اعتماد کنی ❤ بعضی وقتا حرف زدن هم کلی موثره
و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟ نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم
والا درد دل که زیاده واز کدوم درد بگم !!! تازه بعضی وقتا هم که حرف میزنم میگن واااااااای تو ...
از هر کدوم که دوست داری بگو
من خودم میخوام باهام حرف بزنی پس نمی گم انرژی منفی داری ❤😘
قربونت که ماهی و مهربون. والا چی بگم ؟؟ اینجا بگم ابروم میره که البته مشکله همه هستا ...
مهربونی از خودته خواهری 😍
خب میخوای درخواست بده تو خصوصی بگو ❤