2777
2789
عنوان

سلام عزيزان لطفا راهنماييم كنيد خواهشا خيلي حالم بد

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 44 پست

عزيزم خيلي سخته ك بخاب بچه رو بدي ب اونا ولي بزرگ كردن يه بچه تو اين دوره زمونه خيلي هزينه ميخاد و خيليم مشكه قشنگ فكراتو بكن

ارامش من..با تو فقط حالم نه!!خوابم، نفسم ، لحن صدايم عاليست❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه ک باید طلاق بگیری،نباید بپت پیش همچین ادمی تو همچین محیطی بزرگ شه،برو ازش شکایت کن و جدا شو

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم

اگرم جدا بشي شوهرت بهت اونقدي پول نميده ك راحت زندگي كني فقط ماهيانه خرج بچه رو ميده شما بايد هزينه ي خوردو خوراكو مسكن هم در نظر بگيري

ارامش من..با تو فقط حالم نه!!خوابم، نفسم ، لحن صدايم عاليست❤️❤️
خيليي سخته جدا شدن از ته دل ميخوام جدا شم ولي مطمئنم خيلي سخت ميگذره

نه بخدا باشرایط توسخت نمیگذره گلم نجات پیدا میکنی یکم دپرس میشی بعد جدایی ولی زندگیت به روال عادی وباآرامش برمیگرده بعدها میفهمی چه لطفی درحق خودت وبچت کردی جداشو اگه غیرت داشت ترک کنه منطق داشت دست بزن نداشت زن باز نبود میشد اما الان همه رودارهمیخوای چیکار میخوای بشینی پا بساطش بابچت جوونی خخودتو کودکی بچتو خراب کنی بچت شاهد دعواهاتون باشه یه بابای معتاد بااین وضع نبودش خیلی بهتر از بودنشه