2777
2789

من حدود ٩ سال ازدواج كردم يه دختر دارم

٦ ساله.. وضع مالي شوهرم خوبه ولي معتاد سر كار نميره

( كار پخش ظرف داريم) ويزيتور پول ميرسونه

شوهرم فقط نشسته تو خونه ميكشه

با هيچكس رفت و امد نداره

فقط مردها ( دوستاش ميان خونه ما)

منم اجازه اعتراض ندارم

ميگه زن نبايد حرف بزنه.. من فقط ميپزم و ميشورم و از دوستاش پذيرايي ميكنم.. جلو من و دخترم ميكشن.. بايد خونه باشم وقتي خونس پذيرايي كنم پا بساط.. چند بار اقدام به جدايي كردم باز اطرافيان باعث سدن برگشتم.. چند روز قبل ديدم به گوشيش پيام اومد ( خانومي بود كه تو مجردي باهاش رابطه داشت) خيلي ناراحت شدم با گريه و ناراحتي گفتم من دارم برات اينهمه كار ميكنم و اعتراض نميكنم به درك كه معتادي ولي چقدر ديگه بايد تحمل كنم..( چرا فلاني بهت پيام داد.. چرا بلاك نكردي) به جا اينكه توضيح بده منو كتك زد

از خونه فرار كردم ترسيدم منو بسوزونه با بساطش.. شانس اوردم بچه خونه مادرم بود.. چيكار كنم به نظرتون( الان دوروزه بچ رو هم برده داده دست مادر عوضيش( من ٢٨ سالم شوهرم ٤١

وای الهی عزیزم😔

بهتره با یه مشاور صحبت کنی

تا ترک نکنه مشکل هست

زمان بندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر ، نه هیچگاه زود کمی بردباری می طلبد و ایمانی بسیار اما ارزش انتظار را دارد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کمکت کنه واقعا باید از خلقت اینجور مردای بی غیرتی تاسف خورد 

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم   

سرخود هیچ کاری نکن ‌الان فقط دوره ی قانون مداریه .از راه قانونی عمل کن ‌باکسی ک بلده مشورت کن حتما 

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم   
به نظرتون طلاق بگيرم يا جدا زندگي كنم

شکایت کن ازش ک رسما جداشین ‌اگ طلاق نگیری بازم میاد سراغت و اذیتت میکنه واسه دخترش 

دوست عزیز جداشو هرچه سریعتر  حضانت بچه رو هم قانون بتو میده نه به معتادخودت ودخترتو خواهشن نجات بده اختلاف سنیتم باشوهرت خیلیه سریع برو اقدام کن برا طلاق مهریتم بزار اجرا معتاد شیشه اگه باشه خدانکرده جونتون درخطر میفته حیف بچه دست گلت نیست تو این شرایط بااین پدر بزرگ شه از الان بشینه پای بساطش فردا خدایی نکرده بچتم معتاد کنه خدایی نکرده همون دوستاش بلا سر طفل معصومت بیارن معتاد غیرتشم سریه سوزن مواد میده چه برسه زن وبچش تروخدا جداشو گلم

بچه ها به نظرتون بهتر نيس بچه تو خانواده پدريش بزرگ شه خودم راضي نيستم اشك ميريزم مينويسم ولي برم س ...

میره زیر دست نامادری

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم