2777
2789

شامپو 

لوسیون 

ضد افتاب 

ابرسان

نرم کننده 

یا هر چیزی که خریدید و خوب بودن ازش راضی بودین اینجا به اشتراک بزارین تا بقیه هم استفاده کنن

با ذکر قیمت

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

شامپو کلیر هربال فیوژن 

شامپو بدن مای تابستانی قبلش هم سینره بود خوب بود 

کرم مرطوب کننده هیدرا پلاس سی گل خوبه 

امروز کرم دست سیلک اوریفلیم گرفتم آبرسان خوبی هست 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

ضد آفتاب  نوکس  و استادرم

لوسیون و کرم   اوسرین 

مام   رکسونا

شامپو  کلوران 

آبرسان  اون aven

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم از خارش مو و  چرب شدن زیاد موهام همش مینالیدم 

شامپو ضد شوره ی صحت درخت چای خریدم خیلی راضی بودم قیمت  سه هزار و پونصد3500

شامپو داو نرم کننده البته این از ایران نخریم نمیدونم ایرانیش چه طوریاست اونم خیلی خوب بود 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
شامپو کلیر هربال فیوژن  شامپو بدن مای تابستانی قبلش هم سینره بود خوب بود  کرم مرطوب کنند ...

قیمتاش نمیدونی؟

قیمتاش نمیدونی؟

کدومها شامپو که فکر کنم 16 

شامپو بدن هم یادم نیست ولی قمیتش خوب بود 

کرم سیلک فکر کنم 25 هست 

هیدرا پلاس بالای 8 تومن 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

برام مام زیر بغل هم من زاج از عطاری میگیرم پودرش میکنم خیلی خوب هست اصلا بو نمیگیره عرق 

از مام هم بهتر به نظرم

برام مام زیر بغل هم من زاج از عطاری میگیرم پودرش میکنم خیلی خوب هست اصلا بو نمیگیره عرق  از ما ...

من مام فور اور میزنم گفتن خوبه و اثرات بد مامهای دیگه رو نداره. من قبلا رکسونا میزدم 

من روغن بدن مارک فیروز گرفتم برای مرطوب کردن پوست خوب نبود 

چون مواد تشکیل دهندش پارافین بود و این از مشتقات نفت و میزدم به پوستم خارش میگرفت 

پوستم داغ میشد 

واسهکسایی که  اگزما دارن اصلا خوب نیست

از مارکایی که خوب نبودن و پشیمونید هم بگید

ایوه روشه یه پاک کننده بابونه گرفتم 

یه دونه کرم ایتالیایی گرفتم برای انعطاف پذیری پوست مارک ریلاستیل به اسم آبرسان بهم انداختن حالا منی که با دقت چیز میخریدم بعد یه بار زدم بهش حساسیت داشتم دیگه نزدم حیف پولی که رفت جاش. بوی بدی هم میداد