2777
2789
عنوان

درمان گیاهی برای بارداری خارج رحمی

7132 بازدید | 7 پست

سلام. آیا درمان گیاهی برای بارداری خارج رحمی وجود دارد و اینکه آیا بارداری خارج رحمی هم مثل بارداری معمولی سقط میشود و خونریزی دارد یا جذب میشود.

الهی مددی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاسفانه

من.سونو دادم گف داخله رحمت چیزی نیست.سونوی واژینال دادم تو لوله ی راستم بود.بستری شدم که از فرداش با قرص از بین ببرن و تجزیه شه.اما فرداش درد بدی گرفتم یهویی.جوریکه نمیتونستم از تخت بیام پایین.اورژانسی بردنم اتاق عمل 

🌹

من.سونو دادم گف داخله رحمت چیزی نیست.سونوی واژینال دادم تو لوله ی راستم بود.بستری شدم که از فرداش با ...

اوه. الان که دیگه مشکلی نداری؟

من آز دادم بتا مثبت بود،سونو رفتم چیزی داخل رحم و لوله و تخمدان نبود. اما بعد چند بار سونو داخل تخمدان راستم توده ۱۳ میلیمتری دیده شد. دکتر گفت باردهری خارج رحم. یک هفته بستری بودم دهرو تزریق کردن. هر هفته باید آز بدم تا بتا بیاد پایین.اگر نیومد دوز دوم دارو تزریق میشه. یکشنبه باید مجدد آز بدم. گفتم شاید مثل سقط معمولی زعفرون یا این چیزا تاثیر داشته باشه.

الهی مددی

بارداری خارج از رحم خیلی سخته بنظر من بجای درمان گیاهی و خانگی برو پیش ی متخصص زنان تا خیلی راحت مشکلت رو حل کنه و خدایی نکرده به تو اسیبی نرسه

میخوای من  کلینیکی که خودم میرم و میدونم که بهترین دکتر ها و جراح و متخصصین زنان رو دارن بهت معرفی کنم ان شالله که راحت درمان بشی

کلینیک هرا تو ستارخان 

اینم ادرس سایتش:   http://heraclinic.ir/
شماره تماس: ۶۶۹۳۳۸۶۹ - ۶۶۹۳۳۹۰۶