سلام میخوام یه خاطره تعریف کنم از بچه اولم و همینطور یه مشکل که برای نوزادها شاید پیش بیاد پارسال تو اینستا گرام چرخ میزدم دیدم یه خانمی مطلبی گذاشته خوشم اومد و خوندم نوشته بود تازه سزارین کرده تو همون روزهای اول تو دستهای نوزادش حرکات غیرعادی دیده رفته پیش دکترش و اون گفته چیزی نیست بعد دو روز میبینه این حرکات تا گردن و پاها رو هم درگیر کرده میره یه دکتر دیگه اونم میگه چیزی نیست بعد خودش میرو تو اینترنت و میفهمه اینا علائم تشنج هست و بعدش میره دکتر اولی و بهش میگه و دکتر تازه میگه اره راست گفتی و بچه رو میبرن بیمارستان و اونجا دارویی که به بچه میدن دوزش بالا بوده و ۱۰۰ جور دردسر واسه بچه پیش میاد و مادر هم که تازه سزارین کرده بخیه هاش چرک میکنن و دیگه چی بگم اولش داشتم با خودم فکر میکردم حرکات غیر عادی یعنی چی که یکدفعه یادم اومد بچه اول منم دچار این مشکل شده بود و...
من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
اگه این حرکت در حد یکی دوبار باشه مشکلی نیست مخصوصا بعد از خواب ولی اگه ادامه دار بشه بده بعد به همسرم که دکتر بود گفتم من در اون موقع مشهد بودم خونه مامانم و همسرم شهرستان بود
💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره
و خدا رو شکر هیچ مشکلی پیش نیومد وقتی داشتم فکر میکردم دکتر اون خانم واقعا تشخیص نداده و اون رو بدبخت کرده واقعا حالم بد شد امیدوارم حالش خوب شده باشه شما هم حتما مواظب باشین اگه نوزاد دارین