2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا مصیبت و عزا چیزی هست که آدما وقتی گرفتار میشن کینه ها رو فراموش می کنن و واسه کمک به هم و تسلی دل هم زود خودشونو میرسونن خیلی زشته که به ماجرای جاریت ربط دادن همسرت چی میگه؟
نرو تو ناراحت شدی خودتم بری از دلت در بیارن؟؟؟؟ چه حرفاااااا اونا باید بیان خونه ت و از دلت دربیارن
پروردگارا تو را تا پایان عمرم سپاس گذارم.به امید اینکه نی نی م دوباره برگرده تو دلم.
همسرم میگه جلو خانوادت زشت شدم اخه مامان بابام همیشه به خانواده همسرم احترام میذارن درضمن پدرشوهرم دوست صمیمی شوهر عمه مامانم و عموی مامانم هست حداقل بخاطر دوستاش باید میومد
این چیزا دل آدمو میشکنه سر مراسم عموم دو ماه تمام گریه کردم فقط غصه عموی نازنینم کم بود مادر شوهرم یاد مادرشوهر بازیش افتاده بود اه اصلا ارزش نداره شکلات جون یادش میافتم میبینم الکی خودمو اونموقع عذاب دادم مرگ واسه همه هست منکه دلم صاف نمیشد سر مراسم یکی از فامیلاشون نرفتم اونم به این خاطر که با خودش نگه نفهمم
یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
البته تسلیت میگم ولی حساسیت نشون نده عزیزم تازه خوبه میگی قبلش با هم مشکلی نداشتید شکلات عزیز احتمال بده که دلیلشون لااقل برای خودشون منظقی بوده رلستی خودشون گفتن دلیلش تولد بچه حاریت بوده؟