2777
2789

دوستم خیلی دختر میخواست، اصلا اقدام کرد واسه دختر، از چند ماه قبلش هم خودش و هم شوهرش مراعات میکردن از لحاظ تغذیه و اینا... خیلی هم رازیانه خورد خیلی... بچش پسر شد ولی، الانم نگرانه که نکنه این همه سردی که خورده رو مردانگی پسرش تاثیر بذاره که گفتن نه نمیذاره بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم خیلی دختر میخواست، اصلا اقدام کرد واسه دختر، از چند ماه قبلش هم خودش و هم شوهرش مراعات میکردن ...

رازیانه گرمی اگه زن بخوره در عوض شوهرش کاسنی بخوره بچه پسر میشه . هر چند همه چی به خواست خدا هست تا اون نخواد هیچی نمیشه 

خدایا شکرت
رازیانه گرمی اگه زن بخوره در عوض شوهرش کاسنی بخوره بچه پسر میشه . هر چند همه چی به خواست خدا هست تا ...

پس من اشتباه کردم کاسنی و رازیانه رو... خلاصه هرچی بود بچش پسر شده بود... میگم تو کلاس شیردهی گفتن بهمون رازیانه باعث افزایش شیر میشه و اینا ولی خانمایی که پسر باردارن کم بخورن چون واسه پسر خوب نیست... اگه گرمی باشه که خوبه

نه من رازیانه خوردم و بچمم پسر شد رازیانه رو تا قبل از روز تخمکگذاری باید بخوری لز روز تخمک گزاری به ...

چقد خوب من دکتر سنتی بهم داده تنبلی تخمدان دارم چند جا شنیدم دختر میکنه چون یه دختر دارم دوست دارم پسر بشه

خدایا شکرت
پس من اشتباه کردم کاسنی و رازیانه رو... خلاصه هرچی بود بچش پسر شده بود... میگم تو کلاس شیردهی گفتن ب ...

میگن هورمون زنانه داره برا پسرا خوب نیس 

خدایا شکرت

[QUOTE=62303270]چقد خوب من دکتر سنتی بهم داده تنبلی تخمدان دارم چند جا شنیدم دختر میکنه چون یه دختر دارم دوست دارم پ ...[/QUOTEرازیانه گرمیه و امکان بارداری رو میبره بالا بگو خدایا بچه ی سالم بده خیلی گیر نده به جنسیتش یه وقت خدا بهت بچه ی معلول و مریض نده

[QUOTE=62303270]چقد خوب من دکتر سنتی بهم داده تنبلی تخمدان دارم چند جا شنیدم دختر میکنه چون یه دختر ...

نه عزیزم بیخیالم اگه دخترم بشه خیلی خوبه دخترم خوبه ولی طبیعی همه دوست دارن جنسشون جور باشه 

خدایا شکرت

سلام...این سوال منم هست

امروز رفتم پیش دکتر طب اسلامی و برای من عدق رازیانه تجویز کردن...هم بصورت خوردنی هم ترکیب یک به سه با عسل (سه واحد عسل+یک واحد عرق رازیانه) دودل شدم!

از خانم دکتر سوال کردم که مگه این دارو رو برای رژیم دختردار شدن نمیدن؟

گفتن رازیانه بشدت گرمه و روی هورمون زنانه تاثیر زیادی داره!

حالا اینکه ایشون بیشتر تاکیدشون روی مصرف گرمیجات بود منو به شک انداخت...آخه تنها خوردن گرمیجات که نیست...ایشون اصلا مواردی چون غذاهای پتاسیم دار و سدیم دار رو تاکید نکردن و گفتن فقط گرمی!!!