2777
2789

سلام دوستان

این دفعه که رفتم پیش دکترم فراموش کردم بپرسم تکون خوردن بچه باید در طول روز تکرار بشه؟

اصلا باید چطوری کنترل کنم که بچه چقدر تکون میخوره؟

من الان هفته ۲۸ هستم الان باید چک کنم تکون هاشو؟

سلام از این هفته بعد حتما باید چک کنی تو هر یک ساعت ۴ بار تکون بخوره کافیه یا دوساعت ولی در طول روز باید چندین بار تکون بخوره وقتی تکونش کم شد یه چیز شیرین بخور به پهلو چپ بخواب تکون هاشو بشمار 

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر اوناییکه دیابت دارن باید چک کنن،

هروقت احساس کردی ک تکونش کم شده بعد اینکه غذا خوردی یا چیز شیرین،به پهلو میخوابی اگه تو نیم ساعت از چهارتا حرکت کمتر بود برو دکتر یه نوار قلب بگیرن ازش خیالت راحت بشهـ،

همش نشینی بشمری چون بچه هم سیکل خواب واستراحت داره،

تکون خوردن هر بچه با بچه دیگ متفاوته 

اما اگ دیدی در طول روز اصن تکون نخورد یه چیز شیرین بخور بعد نیم ساعت شروع کن ب شمردن تکوناش ب پهلوی چپ دراز بکش هر تکونی ک میخوره بشمار

اگ در طول ۲تا۳ساعت کم تر از ۱۰تا تکون خورد اونوقت  حق نگران شدن داری و  باید دکترت بگی

تکون هاشو متوجه میشی  اخرین سونوت کی بود؟

چهارشنبه گذشته رفتم دکترم خودش یونو داره چک کرد اوکی بود

اخه بعضی روزا خیلی زیاد تکون میخوره بعضی روزا کمتره نمیدونستم نرمالش چقدره...

تکون خوردن هر بچه با بچه دیگ متفاوته  اما اگ دیدی در طول روز اصن تکون نخورد یه چیز شیرین بخور ...

عزیزم بعضی روزا خیلی شلوغ میکنه اما بعضی وقتها کمتره کلا فکر میکنم دختر من خیلی متفاوته پهلو راشت که میشم بیشتر تکون میخوره و چیز شور بخورم دیگه حسابی بالا پایین میپره

گیجم کرده به خدا😁

بیشتر اوناییکه دیابت دارن باید چک کنن، هروقت احساس کردی ک تکونش کم شده بعد اینکه غذا خوردی یا چیز ش ...

همش نمیشمرم چون الکی به خودم استرس میدم تکون میخوره معمولا اما بعضی روزا خیلی بیشتر بعضی رورا کمتر به پهلو راست بیشتر تکون میخوره😐 نمیدونم چرا

عزیزم بعضی روزا خیلی شلوغ میکنه اما بعضی وقتها کمتره کلا فکر میکنم دختر من خیلی متفاوته پهلو راشت که ...

😂😂😂منم تا غذا میخورم باید نگران این باشم ک شیکممو سفره نکنه 

😁عادیه یه روز زیاده حرکات یه روز کم

😂😂😂منم تا غذا میخورم باید نگران این باشم ک شیکممو سفره نکنه  😁عادیه یه روز زیاده حرکات یه ...

ای جااااان میمیرم واسه تکوناش😊😊😊😊 انقد قوربون صدقش میرم آخرش از ذوق گریه ام میگیره خخخخ