2777
2789
عنوان

چند روز بعد از لک لانه گزینی بی بی مثبت میشه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 3744 بازدید | 26 پست
ممنونم عزیزم من آزمایشم مثبت شد  ولی باید استراحت کنم وگرنه به لکه بینی میفتم

شنیدم نشاسته گندم .خوبه برا محکم شدن کمر و قطع شدن لکه ، عزیزم بپرس اگه خوب بود مصرف کن

تو در جان منی و من غم ندارم   خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم دوستی روز ۲۵ پری ۲۱۰ بود روز ۳۳ ام ۲۶۰۰

خوب خدا رو شکر چه عالی  

امیدوارم 9 ماه عالی و بی دردسری رو طی کنی عزیزمم

در مورد نشاسته منم خیلی شنیدم که خوبه

حتماً از دکترتون بپرسین و استفاده کنین

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)
چشم مرسی نی نی داری شما؟

نه منم 3-4 روزه که عقب انداختم

ان شالله فردا می رم آزمایش

بی بی چکام صبحا منفیه عصرا که برمی گیردم خط دومش کمرنگ افتاده

ببینم قسمت من چی میشه

برام دعا کن   

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)
انشالله که بارداری😍😍😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد

مچکرم الهام جان  

من دو روز لکه بینی داشتم و منتظر پری بودم بعد دو روز قطع شد فرداش بی بی گذاشتم مثبت بود حالا نمید ...

لک بینی رنگش چجوری بود؟؟ روی پد هم بود ؟؟ 

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
عزیزم صورتی بود  من پد نمیذاشتم ولی اگه پد روزانه میذاشتم بله بود  البته کم بودها مثلا ر ...

اهان مرسی عزیزم‌من ک شانس ندارم پریود شدم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
مچکرم الهام جان    

سلام شما باردار بودین

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..