2777
2789
عنوان

برای لباس مجلسی تو کرج یا تهران کجا خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36762 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

w.Elnar.ir یه سایته که لباس های مجلسی و راحتی شیکی داره.تو کرج هم در محل تحویل میده. من خرید کردم خیلی عالیه. چندتا جنس ترک گرفتم ارزون و شیک. یه خانومه هم هست که زنگ میزنی کامل راهنمایی می کنه.توصیه می کنم یه نگا بندازید.
بالاتر از آزادگان. برج قائم. مرکز خرید برج قائم. طبقه اول. فروشگاه النارینا. جنس های ترک با ارزونترین قیمت.
النار بازار ، بهترین های پوشاک ترک فروشگاه اینترنتی http://www.elnar.ir/index.php? اینستاگرام : elnarbazar1 وایبر : 09212384594 دریافت سفارش : آنلاین ، حضوری ، تلفنی ، پیامکی با امکان ارسال به تمام نقاط کشور برای بازدید محصولات ( بیش از 700 مدل ) و سفارش می توانید به سایت النار بازار مراجعه نمایید

سلام دوستان عزیز

یکی از دوستان آدرس لباس بارداری تو کرج را پرسیده بود

من ساکن تهرانم اما به توصیه یکی از دوستان رفتم کرج تو گوهردشت پوشاک پارمیدا

خیلی کارهایه قشنگ و شیکی داره

با یه کم صبر و تامل میتونید یه خرید خوب داشته باشید.

همه چیز داره از لباس زیر بارداری تا لباسهایه بسیار شیک مجلسی

آدرسش کرج رجایی شهر(گوهردشت) خیابان آزادی (اصلی) مابین خ5و6شرقی سومین مغازه سمت راست

تلفن02634418761 وموبایل 09121613775

کانال تلگرامbardariparmida@

سلام من مزون تندیس کرج رو که میدون سپاهه پیشنهاد میکنم لباسهاش هم اصل و ترکه هم قیمتهاش مناسبه ... من برای عروسی برادرم ازشون خرید کردم خیلی خوبه . تو اینترنت سرچ کنین میاره براتون . .. آدرسم بخواین میدون سپاه ، جنب بانک سامان خیابان مریم هستش . برخوردشون هم خیلی خوبه .

سلام عزیزان

دوسته عزیزم معصی جان درست میگه منم ازطریق اینستاگرام با پوشاک بارداری پارمیدا آشنا شدم

واقعا لباس هاشون شیک و قشنگ بودن

من که یه خرید خوب وشیک کردم

مدیر فروشگاه موقع حساب کردن پرسید از چه طریقی با فروشگاه ما آشنا شدید همسرم گفت از طریق اینستا و مدیر فروشگاه گفت معرفی شدگان از طریق نی نی سایت و تل گرام و اینستا از 10%تخفیف بهره مند میگردند و واسه ما هم که خریده خوبی کرده بودیم 10% کم کردن

خیلی از خریدم راضی بودم

واقعیتش انقدر این مغازه اون مغازه کردم خسته شدم

خدا خیرشون بده خیلی خوب بودبا همه متفاوت بودکارهاشون 

آدرس پوشاک باردلری پارمیدا و اینستا و تل گرام رو زیر مینویسم

کرج گوهردشت خیابان اصلی مابین 5 و6 شرقی جنب بستنس قیفی پگاه تلفن02634418761 وموبایل مدیر فروشگاه09121613775

lebas_bardari_parmida اینستا

@bardariparmida تل گرام