من چندتا خواهر برادر دارم تو خانواده متوسط. بزرگ شدم اما فدق العاده لوسم. یعنی هممون لوس و نازک نارنجی و احساساتی هستیم همچین پولدار هم نیستیم. ..فک کن اگه پولدار بودیم جی میشد ......هممون هم از دم خوشگل البته به نظر بقیه خخخخ
راستی تک فرزندی چه حسی داره؟ من نگران پسرم هستم که احساس تنهایی کنه!
منم پسرم تک فرزنده. الان میتونم از معایب تک فرزندی دو ساعت سخنرانی کنم ولی عزیزم اینو در نظر داشته باش که به سخنرانی کردن نیست... من خودم الان دوست دارم بچه دوم بیارم ولی شرایطشو ندارم شاغل هستم مستاجر هستم اوضاع مالیمون متوسطه پس در نتیجه فعلا شرایط مساعد ندارم. اینه خدا کریمه و روزی رسونه کاملا درسته ولی خدا به بنده هاش عقل داده اگه تمکن مالی داری تازه پنجاه درصد قضیه حله پنجاه درصد بقیه که مربوط به تربیت و نحوه ی صحیح بزرگ کردنشه هم باید ازت بربیاد. تو این جامعه ای که خودمون روهواییم فکر کن ببین ازت برمیاد؟ اصلا هم هدفت از آوردن بچه دوم صرفا بخاطر تنهایی بچه اول نباشه.. اون یه موجود دیگه ست با نیازها و خواسته های متفتوت که ما مسئول زندگیش خواهیم بود/.. خلاصه در این مورد هروقت خواستی اول مشاوره بگیر بعد اقدام کن
ازمعایب تک فرزندی براش بگو.دلیل خاصی برای مخالفتش داره
خوب در کل خود من هم خیلی شرایطشو ندارم! سال دیگه 40 سالم میشه! خودم هم شاغلم. الان هم پرستار از پسرم نگهداری می کنه! اضافه وزن هم دارم. فعلا سعی می کنم به خودم برسم و با رژیم و ورزش وزنم را پایین بیارم!
حرفت درسته عزیزم! بدتر از همه ترس از آینده است که در پس زمینه ذهن همه ما قرار داره! شرایط من هم به ش ...
دقیقا یعنی من انقدری که از درست تربیت کردن بچه تو این شرایط با این اخبار و امار وحشتناک تجاوز و عدم امنیت و... میخونم نگرانم از خرج و مخارجش نگران نیستم. گرچه میدونم تک فرزندی هزارتا عیب داره فقط امیدوارم در آینده شرایط بهتر بشه
دقیقا یعنی من انقدری که از درست تربیت کردن بچه تو این شرایط با این اخبار و امار وحشتناک تجاوز و عدم ...
من دخترم شیرخشکی بودچندوقت پیش به مامانم گفتم بااین گرونی آدم میترسه بچه گیرش بیادمامانم گفت حالاازانروزی که برای دخترت شیرنخریدی چقدرتوی زندگی پیش افتادی خداروزیشونامیده نه تو.ازلحاظ تربیتی هم مگه اجتماعی شدن وبدست اوردن یه سری ازمهارتهاکه باچندفررندبودن به دست میادخودش تربیت نیست
خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
من یه خواهر و یه برادر بزرگتر دارم تو خانواده من پسرسالاریه برادرم از بچگی تمام سعیشو کرد شخصیت منو له کنه و واقعا هم موفق بود الان که به این سن رسیدم نابودم پرم از کینه و نفرت الان که 33 سالشه بدتر شده پدرومادرمم فقط یا سکوت کردن یا طرفداریشو کردن