2777
2789
عنوان

تک دختر ها بیایید!

2688 بازدید | 35 پست

کیا تک دخترند؟ اوضاع و احوالتون چطوره؟ والله من که سه برادر بزرگترم تمام تلاششون را می کردند که لوس بار نیام و تمام کارها را انجام بدم! شما چطور؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تک دخترم بچه اولم هستم ولی لوس نیستم لااقل نظر خودم اینه که لوس و نازک نارنجی بار نیومدم 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

تک دخترم ولی لوس نیستم یادش بخیر قبلا فک میکردم تک دختر بودن یه مزیته کلی پزشو میدادم😂

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
راستی تک فرزندی چه حسی داره؟ من نگران پسرم هستم که احساس تنهایی کنه!

اصلااحساس تنهایی ندارم ازاونجایی که خیلی حسودم خداروشکرکه تک فرزندم چون نمیتونم ببینم عشق باباومامانم نصف شه بین منویکی دیگه

گرجان به جان من کنی جان وجهان من👈تویی😘

من تک فرزندم ولی لوس نیستم یادمه توی راهنمایی یه سری همکلاسیرجدیدداشتیم وسط سال وقتی گفتم تک فرزندم همشون تعجب کرده بودندومیگفتندمافکرمیکریم توحداقل سه چهارتاخواهربرادرداری

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

تک دخترم تا همین چن ماه پیش زود رنج بودم ولی رو خودم کار کردم و خییلی کم از کسی میرنجم😊

لوس خب نمیدونم فک نکم باشم حداقل زیاد لوس نیستم

همییشه دوس داشتم یه خواهر داشته باشم😭😭

خواهر خییلی خوب با همه دعواهایی که با هم میکنن ولی تو روزای سخت کنار همن

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁

منم تک دخترم و سه تا داداش دارم

ن تنها لوس نیستم بلکه تا ۱۳_۱۴ سالگی مث پسرا رفتار میکردم چون همبازیام داداشام بودن

البته خودم متوجه نمیشدم الان ک ۱۹ سالمه فامیلا میگن تازه داری شبیه دخترا میشی

و اینکه خیلی دوست داشتم خواهر داشته باشم😥

اصلا خوب نیست این ظلم رادرحق پسرت نکن من خودم دخترم دوسال ونه ماهشه دارم فکربچه ی دوم رامیکنم .آخرش هرکاری بکنی کن طاقت وزودرنج میشه واجتماعی نمیتونه باشه وبزرگم که شد همیشهرنگران شماست وبعدهم که پیرشدید بایدتنهایی به پدروماورش برسه که این مشکل توی زندگیش پیش میاره

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد