2777
2789

متخصص انکولوژی دکتر فهامه حسن نتاج هست من سرطان سینه داشتم و خانم دکتر تحت نظرشون شیمی درمانی کردم و مانع رشد سلول سرطانی شدن و درمان کردن منو و ممنونم ازشون آدرس مطب خانم دکتر پاسداران بوستان نهم بعد از تقاطع پایدار فرد پلاک 122 طبقه 3 واحد 11
تلفن مطبشون 02122779373

دکتر متخصص کم خونی دکتر فهامه حسن نتاج هست من همیشه سردرد و سرگیجه داشتم و دست ها و پاهام سرد بود و رفتم دکتر و آزمایش دادم و دکتر گفت کم خونی برم تحت نظر دکتر انکولوژی خون شناسی و تعریف دکتر فهامه حسن نتاج و زیاد شنیدم و رفتم مطبوشونو تحت نظرشون درمان شدم و ممنونم واقعا ازشون

ادرسشونو منم از گوگل و اینستاگرامشون پیدا کردمشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر متخصص بیماری سرطان کبد دکتر فهامه حسن نتاج هست خواهرم بیماری سرطان کبد داشت و بردیمش تحت نظر و درمان دکتر حسن نتاج و دکتر با پیگیریشون و شیمی درمانی و پرتو درمانی درمان کردن خواهرمو معجزه شده و ممنونیم ازشون آدرس مطب خانم دکتر پاسداران بوستان نهم بعد از تقاطع پایدار فرد پلاک 122 طبقه 3 واحد 11

تلفن مطبشون 02122779373

دکتر معصومه صابریان یک فرد بسیار دلسوز و مهربان است که به خوبی از بیمارانش مراقبت می‌کند. او با صداقت و احترام به تمامی سوالات بیماران پاسخ می‌دهد و احساساتشان را می‌فهمد.

امیدوارم الان بیمارتون خوب شده باشندبهترین دکتر انکولوژی و سرطان دکتر سیدمحسن رضوی هستند، استادِ اکث ...

اتفاقا دکتر رضوی اصلا نه تخصص پزشکی داره نه اخلاق حرفه ای. به چندین نفر که پیشش رفته بودن گفته بوده چند وقت دیگه می‌میرید در حالی که همه درمان شدن. بی اخلاقه. روحیه مریض رو بی دلیل خراب می‌کنه. تشخیص هاش هم همه اشتباه بودن. 

سلام 

من اصلا تجربه ى خوبى در مورد دكتر ثمين علوى ندارم ، پسرم حدود دو سال داشت با تشخیص اشتباه ایشون بچم سه بار بیهوش شد ، عمل شد ، مدت زیادی بیمارستان بستری شد و بخاطر تشخیص افتضاح ایشون داشتم پسرمو از دست میدادم 

بسیار بی وجدان و بی ادب و بی سواد هست 

دلالهای دوزاری دارن تبلیغ دکترای دوزاری رو میکنن
از این دکترا تا میتونید فاصله بگیرید : معصومه صابریان / فهامه حسن نهتاج/ فرشید اربابی/ اعظم سادات موسوی/

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)

دلالهای دوزاری دارن تبلیغ دکترای دوزاری رو میکنناز این دکترا تا میتونید فاصله بگیرید : معصومه صابریا ...

همین طور دکتر علیرضا احمدی هم تبلیغ فیک زیاد داره 

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)

دکتر فرزاد واقف داوری یه نعمت واقعیه! با حوصله، با دقت و فوق‌ العاده مهربونه. ایشون جراحی منو عالی انجام دادن، بدون استرس و با نتیجه‌ ای که حتی بهتر از انتظارم بود. اگه دنبال یه جراح حرفه‌ ای و دلسوز هستین حتما بهتون پیشنهاد میکنم برید پیش دکتر واقف داوری

تو تهران فقط دکتر فرشید اربابی رو میشناسم چون خودمم برای درمان سرطانم تحت درمان ایشونم تو تشخیص و در ...

یه تاپیک دیگه گفتی دوستم مریض بوده،بخاطر تبلیغ و دوزار پول تو همچین مسئله مهمی که مردم به دنبال نجات جون عزیزاشون هستن خیلی آدم بی وجدانی هستی،تف به شرفت

بچه ها دکتر اعظم سادات موسوی اصلا دکتر آنکولوژی نیست. من بیمار ایشون هستم. ایشون دکتر جراح آنکولوژی زنان هستند. یعنی کنسر زنان رو جراحی و درمان می کنند. 

اصلا شیمی درمانی و... انجام نمی دن. 

نمی دونم چطور نوشتید کنسر معده رو درمان کردن. 🤬