2777
2789
دکتر اردشیر قوام زاده دکتر محسن رضوی ما اصفهانیم اینجا هم دکتر فرزانه اشرفی بیستن....شاگرد دکتر قو ...

سلام ارغوانا دکتر قوام زاده و دکتر رضوی انکولوژی هستن؟

الهی و ربی من لی غیرک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بره عزیزم هر دو آنکولوژیست هستن ...قوام زاده که پدر آنکولوژی ایران هستن

ارغوانا جان دکتر خواهر من حسین فودازی هست به نظرتون دکتر خوبیه؟

راستی شنیدم دکتر قوام زاده خودشون دیگه مریض نمیبینن 

و دانشجوهاشون ویزیت میکنن

میگم ارغوانا جان دکتر خواهرم یه دوره داروی زومتا براش تزریق کرده شما اطلاعی در مورد درمان با این دارو دارید؟

الهی و ربی من لی غیرک
ارغوانا جان دکتر خواهر من حسین فودازی هست به نظرتون دکتر خوبیه؟ راستی شنیدم دکتر قوام زاده خودشون د ...

عزیزم من اصفهان هستم و اصلا دکترهای تهران رو نمی‌شناسم ...من مامانم حدود نه سال پیش شیمی درمانی کردن اون موقع ما از چند تا دکتر پروسه درمان گرفتیم برای اطمینان رفتیم قوام زاده بعد ایشون گفتن شما اصفهان با دکتر اشرفی ادامه بدید هرچی ایشون بگن درسته ...دکتر  خود مامانم اشرفی بودن اصفهان ...ظاهراً شاگرد ممتاز همین پروفسور قوام زاده بودن ...خیلی قبولش داشتن ...ما هم اومدیم اصفهان با دکتر فرزانه اشرفی ادامه دادیم به لطف خدا نتیجه هم گرفتیم ... والا اصلا اطلاعاتی در مورد داروها الان ندارم ...اون روزا یه چیزایی بلد بودم یادم رفته الان ...

نکته مهم در مورد سرطان و شیمی درمانی اینه که اصلا در حین درمان مریض هیچ جا نره چون ایمنی بدن افرادی که شیمی درمانی میکنن خیلی پایینه با کوچکترین آلودگی از پا در میان پور از جون ...

امید آخرین چیزیست که میمیرد
عزیزم من اصفهان هستم و اصلا دکترهای تهران رو نمی‌شناسم ...من مامانم حدود نه سال پیش شیمی درمانی کردن ...

آهان ،خداروشکر عزیزم انشاالله بحق این شبهای عزیز مادرتون همیشه سالم باشن 🤲بله اتفاقا خواهر منم بنده خدا جایی نمیرفت موقع شیمی درمانی ،عزیزم ببخشید مادر شما هم متاس کرده بود به استخوان؟خواهر من سال پیش سینه بود حالا متاس کرده استخوان .دیروزم سیتی اسکن داده از ریه شکم و لگن ،خدا کنه به جاهای دیگه نزده باشه 

ارغوانا جان توروخدا تو این شبها براش دعا کن دو تا بچه کوچیک داره بنده خدا همش لنگان لنگان راه میده استخواناش خیلی درد میکنه

الهی و ربی من لی غیرک
آهان ،خداروشکر عزیزم انشاالله بحق این شبهای عزیز مادرتون همیشه سالم باشن 🤲بله اتفاقا خواهر منم بنده ...

منونم عزیزم ...نه مامان من متاستاز نداده بود ...

ان شاالله که خدا به جوونی خودش و بچه های کوچیکش رحم می‌کنه ... ان شاالله که جواب شکم و لگنش پاکه پاکه ...

از ته دلت بگو یاالله ...اونقدر از ته دل که معتقد باشی هیچ هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست و همه ناممکن ها رو ممکن می‌کنه ...

منم براش حتما میگم ...

توکلت به خدا باشه دوست عزیز ...

نتیجه بررسی شکمی شونو به من بگو لطفا

امید آخرین چیزیست که میمیرد
آهان ،خداروشکر عزیزم انشاالله بحق این شبهای عزیز مادرتون همیشه سالم باشن 🤲بله اتفاقا خواهر منم بنده ...

سلام عزیزم انشالله به حق این شبهای عزیز خواهرتون شفاء بگیرن،پدر منم درگیر این بیماریه،زندگی داغونی داریم ؛حال خواهرتون چطوره؟چکار کردین براش؟از نظر تغذیه به شما چی گفتن عزیزم😣

سلام عزیزم انشالله به حق این شبهای عزیز خواهرتون شفاء بگیرن،پدر منم درگیر این بیماریه،زندگی داغونی د ...

سلام عزیزم ممنون انشاالله با دعای خیر شما

انشاالله بحق امام زمان پدرتون هر چه زودتر سلامتیتوشونو بدست میارن 

والا خواهرم حالش خوبه خداروشکر فقط روحیه نداره تغذیه شو هم دکتر گفت گوشت قرمز و چربی نخوره همه چی میتونه بخوره راستش دکترش زیاد در مورد تغذیه صحبتی نمیکنه ولی یکی از فامیلامون که درگیر این بیماری شده و الان خداروشکر خوب شده میگفت تا میتونید اب میوه طبیعی بدید خواهرتون بخوره چون سلولهای سرطانی رو از بین میبره ویتامین

شما چه کارهایی برای پدرتون انجام دادید ؟

الهی و ربی من لی غیرک
سلام عزیزم ممنون انشاالله با دعای خیر شما انشاالله بحق امام زمان پدرتون هر چه زودتر سلامتیتوشونو بد ...

گلم حال خواهرتون چطوره؟انشالله که خوب شده باشن؛؛ما که فعلا دکترش گفته شیمی در مانی بشه؛؛پدرمم خیلی ضعیف شده،،خیلی کم غذاست میلش نمیکشه😢خودش خسته شده از شیمی درمانی

گلم حال خواهرتون چطوره؟انشالله که خوب شده باشن؛؛ما که فعلا دکترش گفته شیمی در مانی بشه؛؛پدرمم خیلی ض ...

ممنون عزیزم .شنبه جلسه دوم شیمی درمانیش بود چن روزه بیحاله سردرد داره اشتهاشم خیلی کم شده 

عزیزم شیمی درمانی بدن رو خیلی ضعیف میکنه خواهرمم ضعیف شده بنده خدا رنگش زرد شده، دیروز میگفت چشمام تار میبینه 

البته دکتر میگفت طبیعیه نگران نباشید، فقط تا میتوتید پدرتونو تقویت کنید انشاالله هر چه زودتر سلامتیشونو بدست میارن 🤲

الهی و ربی من لی غیرک

دوستان عزیزم

فریب نخورید

پزشکها و منشی‌های اونها، با آی دی ساختگی تو این سایت میان

و با ادعای اینکه دوستم، مادرم، پدرم، و... مریض فلان دکتر بودن و خیلی عالی و چنین و چنان بوده، تبلیغ میکنند!

تعریف و تمجید زیادی دیدین، شک کنین!   

ممنون عزیزم .شنبه جلسه دوم شیمی درمانیش بود چن روزه بیحاله سردرد داره اشتهاشم خیلی کم شده  عزی ...

ممنون عزیزم ؛انشالله به حق شیر خواره امام حسین(ع) خواهر شما و هم پدر من شفاء بگیرن😢و شادی برگرده به دلهامون،،خواهر شما جوونه روحیه بدین بهش حتما خوب میشه عزیزم،،انشاء الله بیایم اینجا و خبر سلامتی بیمارامونو اعلام کنیم،،

ممنون عزیزم ؛انشالله به حق شیر خواره امام حسین(ع) خواهر شما و هم پدر من شفاء بگیرن😢و شادی برگرده به ...

انشاءالله انشاءالله با دعای خیرتون عزیزم🤲

آرمینا جان بیایید برای بیمار همدیگه دعا کنیم خدا خودش گفته دعای غریب در حق غریب اجابته انشاءالله بحق بیمار کربلا همه ی بیماران شفا بگیرن خواهرم و پدر شما هم همینطور🤲 

راستی روحیه پدرتون خوبه؟خواهر من که بدجور خودشو باخته

الهی و ربی من لی غیرک
انشاءالله انشاءالله با دعای خیرتون عزیزم🤲 آرمینا جان بیایید برای بیمار همدیگه دعا کنیم خدا خودش گف ...

چشم عزیزم،،الانم دارم ذکر صلوات میگم خواهر عزیزتونو یاد میکنم واگر لایق باشم دعا میکنم؛؛انشالله حاجت روا بشیم🙏🙏روحیشون خوبه فقط خسته شده از شیمی درمانی میگه خیلی کم جون میشم😢نه عزیزم به خواهرت عزیزت بگو که ۷۰ درصد درمان این بیماری روحیه خوبه،،،بگو جوونی قربونت بشم مبارزه کن باهاش تا ریشه کن بشه بگو ماهمه پشتت هستیم و کمکت میکنیم تا باهم نابودش کنیم،،اطرافیان خیلی مهم هستن،،خواهرت خوب میشه عزیزم فقط روحیه اش را تقویت کنیت هر دفعه بهش بگید خدارو شکر بهتر شدی؛دکتر گفته بهتر شدی؛داری خوب میشیو ازین حرفها،،،پدر من شررایطش فرق میکنه؛خب ضعیفتره سنشونم بیشتر😢خیلی بی حال میشه