2777
2789

دوست عزیز

چند نکته:

- حتما قبل از شروع درمان شیمی‌درمانی، به چند پزشک انکولوژیست مراجعه کنید و به دقت حرفهای اونها رو  گوش کنید و مقایسه کنید.

معمولا بعد از شروع درمان، دیگه نمیتونید پزشکتون رو عوض کنید و بیمارتون رو انکولوژیست دیگری قبول نمیکنه.

- لزوما هر پزشکی دستمزد بالاتری بگیره، باسوادتر و با اخلاق‌تر نیست.

- شیمی‌درمانی چندین جلسه و چند ماه طول میکشه و در دسترس بودن پزشکتون مهمه.

- میتونید از مریضهای قبلی و تحت درمان اون پزشک، سوال کنید. آیا از روند درمانشون و پزشکشون راضی هستند؟

- به فضای مجازی زیاد اعتماد نکنید!

گروهی از پزشکان یا مراکز شیمی‌درمانی، با آی‌دی ساختگی میان و بعنوان اینکه مامان و مامان‌بزرگ و خاله ام مریض فلان دکتر بودن، تبلیغ میکنند برای مرکز مورد نظرشون!

بازم تاکید میکنم

فقط مراجعه حضوری و صحبت رودررو با پزشکهای متعدد میتونه به تصمیم‌گیری صحیح برای انتخاب پزشکتون منجر بشه.

آرزوی سلامتی

انشاله که تنتان به ناز طبیبان نیاز مباد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای درمان مامانم کلی دنبال یه متخصص انکولوژی خوب میگشتم. کلی سرچ کردم توی اینترنت دکتر فرشید اربابی رو پید کردم رفتم مطبشون دیدم همه ازشون تعریف میکنند خیاالم راحت شد. الان خداروشکر مامانم در حال درمانه و حالش خیلی بهتر شده

https://farshidarbabi.com/بهترین-متخصص-رادیوتراپی-در-تهران/

021-88179283

09036351161

امیدوارم الان بیمارتون خوب شده باشند

بهترین دکتر انکولوژی و سرطان دکتر سیدمحسن رضوی هستند، استادِ اکثر دکترهایی که دوستان معرفی کردند دکتر سید محسن رضوی هستند بسیار باتجربه و علمشون به روزِ...

واقعا حرف اول در رشته انکولوژی و سرطان، دکتر سیدمحسن رضوی میزنن