2777
2789
عنوان

شیر نخوردن نوزاد

4999 بازدید | 21 پست

سلام دوستان پسرم یه ۲۰ روزه مثله قبل عالی شیر نمیخوره شیرخشک  نمیخوره تا حالا وزنگیریش خوب بوده کلا قبلا تا تقریبا سه ماه ونیم عالی میخورد اما الان ۴ ماه و نیمه هست میخوره ولی نه مثله قبل علتش چی کسی تجربه ای داشته خیلی ها میگن بخاطر دندان دراوردنه ابریزش از دهان هم زیاد داره

برا من شیر خودمو میخورد تا ۴ ماه...از ۴ ماهگی تا ۶ ماهگی با زور بهش شیر خودمو دادم،تو خواب.تو بیداری.با راه رفتن.اواز خواندن.تکون دادن.همه جوره....اخریا هم تقریبا ۵ ماهگیش تا ۶ ماهگیش شیر خودمو میدوشیدم و تو شیشه بهش میدادم ولی انقد که نخورد شیرم کم شد و الان یک ماهه(۶ماه رو تموم کرده)که دیگه شیرخشکی شده...ببلاک ۲ میدم با زور و ادا...حجم کم میخوره مثلا ۱۲۰ یا ۹۰ سی سی

درحالیکه باید ۲۱۰ سیسی بخوره

خودبه خود سینمو نگرفت...هیچ دلیلی نتونستم پیدا کنم براش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا نوزادا بین چهار و پنج ماه احتمال داره شیر کم بخورن.از دکتر دخترم پرسیدم گفت هر چقدر خورد بده بهش بیشتر به زور نده.دختر منم پنج ماهشه از چهار ماه شیرش کم شده.طبیعیه! 

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
بیشتر هم وخواب شیر میخوره خوب

آره دختر منم چهار و نیم ماه دندون دراورد از یه ماه قبلش آب دهنش میرفت و یوقتایی اسهال میشد. خیلیییی گریه میکرد.

مخصوصا یه روز چند ساااعت گریه گرد دیگه مخم داشت سوت میکشید. که عصرش دیدم یه دندون داره

قربونش برمممممم

دکتر نبردی؟دندون دراورده؟

دکتر بردمش گفت شیرخشک بده و زینگ سولفات و اهن سیدرال گوچه نوشت براش....

حالا دفعه اول که بردم گفت شیرت قوی نیست و گالاکتومید داد و گفت تا میتونی بخور..من تو یک ماه ۵ کیلو چاق شدم...ولی اصلا تاثیر نذاشت متاسفانه

فعلا دندون نداره ولی جای دندوناش سفیده و دهنش ابریزش داره...خیلی وقته اب دهنش جاریه ولی هنوز چیزی بیرون نزده

عزیزم بعدش شیر خوردنش خوب نشد باز

چرا دندونش که درومد آروم شد و بهتر شیر خورد

قبلش لثه هاش درد میکرد تا سینم رو میگرفت گریه میکرد . چقدر من حرص میخوردم خخخخخخ

بعد سینم رو میگرفت با لثه هاش میکشید این علامتشه که کلافه میشد از درد...

دقیقا دختر من هم شبا بهتر شیر میخورد. نگران نباش اگه وزنش خوبه نترس

اخه میترسم خوب وزن نگیره لاغر بشه

تا دوسالگی اصلا مهم نیست چقدر وزن میگیره بعد از دوسال خیلی مهمه که مثل بقیه بچه ها باشه. دختر منم خیلی وزن نگرفته ولی توی رنج نرمال بود وزنش.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am