2777
2789
عنوان

دارم ازغصه دق میکنم ..

1487 بازدید | 78 پست

سلام ۲ ماه و ۱۰ روز از زایمانم دومم میگذره هردورو طبیعی اوردم زایمان دومم ببخشید رک حرف میزنم چون خیلی واژنم گشاد شده بود و ازییرون هم بخیه نخورده بود ۴۰ روز بعد زایمانم رفتم ترمیم تابیست روز دوباره استراحت بودم تا بخیه ها خوب شد امشب واسه اولین بار بعد ترمیم رابطه داشتم اول ازهمه خیلی درد داشتم دوما بعدش کلی خون اومد شوهرم تا ده دقیقه انگار تو شوک بود اصلا حزف نزد وقتی ازش پرسیدم چطوری بود گفت نمیدونم زیاد فرق نکرده بود.وقتی هم ماما داشت بخیه هامو میکشید گفت ازبیرون دوتا دیگه بخیه بخوره بهتره یعنی همچنان بیرون بازه 😥

چیکار کنم واقعا دیگه سختمه برم دوباره بخیه بزنم خسته شدم همش ترشحات زرد رنگ دارم خیلی هم زیاده 😖😞

اینقد زایمانم راحت بود چی میشد چند تا بخیه بیشتر میزد منم به این حال و روز نمیافتادم . 

دارم افسردگی میگیرم اخه 😟😢

‍"هنوز صبر من به قامت بلند آرزوست..."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد زایمان بهتر میشه نمیشه؟ چرا من نمیفهمم گشادم یا نه؟😐

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....