2777
2789
عنوان

به نظرتون حق داره فیلمشو پخش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پخش کنه شوهره میتونه شکایت کنه ازش .از همون فیلم برای طلاق خودش استفاده کنه

رفته شکایت کرده فیلمم نشونشون داده...ولی اصرار داره پخشش کنه تا  سوا بشن...حالش خیلی خرابه بیچاره شهر خودشو پدر و ل کرده رفته شهر غریب و بد واب وهوا بدون امکانات بخاطر اون نکبت بعد اینحوری جوابشو داده

نه پخشش نکنه  اولا خدا رو خوش نمیاد دوما ممکنه براش مشکل حقوقی پیش بیاد و دختره یا حتی شوهرش ازش شکایت کنن چون پخش چنین چیزی خودش جرم محسوب میشه.

اما حتما نگهش داره اونم تو چندجای مختلف برای زمانی که خواست طلاق بگیره.

جارى من با دوست شوهرم دوست شده بود طرف همه صداهاشو ضبط كرده بود داده بود شوهرم 

بعد شوهرم نگهش داشته بود ميگفت ميزارم برا روز مبادا 

چنوقت يه بارم گوشش ميكنم كه هميشه ازش متنفر باشم

بخدا چنوقت پيش يواشكى پاكش كردم باوجوداينكه چقد از جاريم كشيدم 

ولى دلم نيومد آبروش بره 

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
رفته شکایت کرده فیلمم نشونشون داده...ولی اصرار داره پخشش کنه تا  سوا بشن...حالش خیلی خرابه بیچا ...

هر چند آدم دلش خنک میشه آبروی اون کثافت بره اما برای خودش بد میشه 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
رفته شکایت کرده فیلمم نشونشون داده...ولی اصرار داره پخشش کنه تا  سوا بشن...حالش خیلی خرابه بیچا ...

فیلمو پخش کنه حال خرابش خوب میشع؟ شوهرش برمیگرده؟ نه!

فقط ممکنه اگر آدم باوجدانی باشه بهردلیلی عذاب وجدان بگیره بابت کارش و یه درد به باقی درداش اضافه شه

قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍