2777
2789
عنوان

واقعا که

223 بازدید | 16 پست

تا الان دو تا تاپیک زدم واسه اعلام ادامه رمان انقدر پرت و پلا زیاد مینویسن در عرض یک‌دقیقه محو میشه .... ساعت ۱ نصفه شب و این همه فعالیت !!!!😧

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما خودت یک شب فعالیت داری انتظار داری بقیه یک شب فعالیت نداشته باشن؟ 

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

خب اینجا اعلام میکنم ادامه رمان رو دارم الان میزارم 

بیاید لینک زیر اگه نخوندید که از اول هست اونجا کمم هست قشنگه 😍

😊 جالب شده قضیه !!

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1860553/رمان-عاشقانه

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
خب شما خودت یک شب فعالیت داری انتظار داری بقیه یک شب فعالیت نداشته باشن؟ 

از عمد این ساعت میام که فضا اروم باشه تصور بشه داستان وگرنه که من روزی سه ساعت میام

پرت و پلا  ننویسید

والا ... طرف اومده نوشته ببینید این کد کجاس ؟؟؟ خب برو اینترنت سرچ کن سه سوت میاره 

منظورت تاپیکه ؟   عزیزم اینجا ب اکثر تاپیکا جواب داده میشه

منظورم اینه که تاپیک پرت زیاده تاپیکی که بیخودیه و فقط باعث میشه بقیه تاپیکا برن زیر