2777
2789

من خودم ی اقایی بود خیلی با شخصیت و دوست داشتنی ایشون از من خیلی خوشش اومده بود ازین عشق در یک نگاه بعد ما ی روز خانواده هامون باهم پارک رفته بودیم ایشونم هی بحثو باز میکرد ک دو کلام باهاش صحبت کنم ولی همین ک شروع میکردم ب صحبت نگاهشو ازمن میدزدید و نمیتونست نگام کنه هی چشماشو اینور اونور میکرد و دستپاچه میشد اما نکته جالب اینجاست وقتی من تنها میشستم و یاتنها بودم از دور هی نگام میکرد و خیره میشد بهم وقتی نگاش میکرد سریع خودشو جمع میکرد و خودشو مشغول کاری میکرد یادمه وقتی ابراز علاقه کرد انقدر استرس گرفته بود که نفسش بند اومد و قلبش تند تند مثله گنجشک میزد خیلی پیگیرم شده بود و ازم خواست دوسش داشته باشمش منم چون الان سنی ندارم بهش گفتم دوسال منتظرم باش اونم قول داد اما الان رابطه ای باهاشون نداریم خودش ک خیلی ادعاش میشد اما ببینیم چند مرده حلاجه و منتظرم میمونه یانه اما اونجور که من دیدمش خیلی عاشقشم شده بود از رفتارای بامزه و احساسیش فهمیدم اما شاید گذر زمان عوضش کنه نمیدونم شمام تعریف کنید یکم دورهم خوش باشیم.

ماهم توی فامیلهای دور یکی بود از بچگی همو میخاستیم طوری بود ک اون وقتی منو میدید نگاهش کلا روی من بود.... 

یه نفر مانع شد و نذاشت بیان خوستگاری. 

همو خیلی دوست داشتیم. 

ولی خب حکمتی بود توش ک الان خداروشکر میکنم ک قسمت نشدیم. 

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما ندیدیم قلبش مثل گنجشک بتپه😐😐😕

😂😂😂😂😂

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨

استارتر چند سالته؟؟؟

من یادمه وقتی همسرم میخواست بیاد خواستگاری. میخواستم از پنجره نگاه کنم ببینم چجوریه. پنجره خونه مامانم خیلی بلنده. از طاقش رفتم بالا که از شیشه نگاه کنم یه دفه چشم تو چشم شدیم. منم هول شدم ازون بالا پریدم پایین. تو خواستگاری کمی میلنگیدم.😅

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

منم یه خاطرخواه داشتم که خاطرخواه کل دخترای شهرمون بود 😂😂

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی

همسر دومم:

اولین باری که با هم قرار گذاشتیم ببینیم همو، گفت فلان ماشینم.

رفتم سوار شم. سلام کردم یهو هیجان زده شد گفت ماشالله بعد دستشو گرفت جلو  صورتش 😂😂 دستپاچه شد و خیلی هم بد رانندگی میکرد.

اونجام گه رفتیم نشستیم گفت دفتر داری؟ گفتم اره. دادم بهش. یادداشت برام نوشت و گفت: تو همونی که سالها دنبالش بودم قول بده تنهام نذاری😐😐

جلسه اول و این حرفا؟؟

عاشق شده بود ولی من همه ش میخندیدم تو دلم بهش 

بعد کیفمو برداشت بوسید 😐😐😐😐

و خیلی کارای دیگه 

خودم که فقط شوهرمو که قبلش با هم دوست بودیم گذاشتم بیاد خاستگاری 

ولی واسه خالم یه خاستگار اومده بود انقدر خسیس بودن نیم کیلو کیک زدی تو مشما آورده بودن دست گل هم نیاورده بودن از همه بدتر بو گند عرق مادر و خواهر مرده بود هر دفعه چادرشونو تکون میدادن بوشون درمیومد 😷 پاشونو از خونه گذاستن بیرون درو پنجره ها رو باز کردیم رو گندشون بره

خودم که فقط شوهرمو که قبلش با هم دوست بودیم گذاشتم بیاد خاستگاری  ولی واسه خالم یه خاستگار اوم ...

واااای خدااااا  این اتفاق واقعا اند ضایع بازی بود چ ادمایی هستناااا :/