2777
2789
عنوان

مشکل زیبایی😣😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 32 پست
جراحی سبکیه موضعی برمیگرده دوباره..جراحی سخت جراحی بینیه اوه اوه اوه

ن اصلا.بینمو عمل کردم هیچ سختی نداشت😃

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با پشت دستت پشت سر هم بزن بهش

تو نت زدم ی دستگاه هس.اونجوری میکشه روش ک اب شه.نمیدونم راستکیه یا ن😞

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

ورزش برای اون قسمت صورت هست،،یکی از بچه ها انجام داد برطرف شد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
پس زیادکارنکرده روبینیت چون بخوادمدل دار دربیاره واقعاوحشتناکه

۴ساعت تو اتاق عمل بودم😄

مدل دار یعنی چ جوری از اون خوکیا.ن ازونا نس.

ولی ب نظرم ربط کار دکتر داره.مال من واقعا درد نداشت

۴ساعت تو اتاق عمل بودم😄 مدل دار یعنی چ جوری از اون خوکیا.ن ازونا نس. ولی ب نظرم ربط کار دکتر داره ...

دستمزدکترت چقدربود؟خوکی ک بهش نمیگن عزیزم عروسکی،عروسکیم الان ازمدافتاده طبیعی وفندقی عمل میکنن

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)
دستمزدکترت چقدربود؟خوکی ک بهش نمیگن عزیزم عروسکی،عروسکیم الان ازمدافتاده طبیعی وفندقی عمل میکنن

من ب اونا ک سوراخ دماغ ا جلو پیداس میگم خوکی😁 عروسکی قشنگه.ماله منو قوس داد و یکم سربالا کرد.۵سال پیش ۳تومن گرف واس خودش

من ب اونا ک سوراخ دماغ ا جلو پیداس میگم خوکی😁 عروسکی قشنگه.ماله منو قوس داد و یکم سربالا کرد.۵سال پ ...

اسم دکترت؟؟مگ چن سالته؟

اسم دکترت؟؟مگ چن سالته؟

دکتر لطفی.الان ۲۴ام

دکتر لطفی.الان ۲۴ام

زودعمل کردی بایداینموقع عمل میکردی ک بینیت رشدخودشوکرده باش.تهران؟اخه یکی ازدوستام میخوادعمل کنه وبشدت ازدردش میترسه اگ ازبی نیت راضی شما بهش بگم بره پیش دکترشما..عکس بینیتوببینم

زودعمل کردی بایداینموقع عمل میکردی ک بینیت رشدخودشوکرده باش.تهران؟اخه یکی ازدوستام میخوادعمل کنه وبش ...

ن عزیزم.تبریزم.اتفاقا ۲سال بعد عمل بهترم شد مماغم😁 در کل عمل ریسکه ولی خب تحقیق و شناخت دکتر خوبم بی تاثیر نس

ن عزیزم.تبریزم.اتفاقا ۲سال بعد عمل بهترم شد مماغم😁 در کل عمل ریسکه ولی خب تحقیق و شناخت دکتر خوبم ب ...

عکس بینیتوببینم حداقل