خانما لباس نوزاد چند دست سایز صفر و یک و دو سه لازمه بخریم؟ بعد لباساي گرون مثلا دونه ای 20 تومن خوبه خریده بشه؟ به خاطر این که میگن زود برا بچه کوچیک میشه .لباس تو خونه ای منظورمه نه لباس بيرون
برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره من تو نت سرچ کردم چرت نوشته بود به بقیه هم میگم میگن هرچی تونستی بخر😐
برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
الان که لباس های نوزاد بیشترشون 15 تومنه تیکه ای. ولی فرقش با اون بنجل های 5 تومنی اینه که موست بچه بسیار حساسه خیلی مهنه نخش حتما پنبه مرغوب باشه. اون ارزون ها بیشتر نخش پلاستیکه و نی نی اذیت میشه و حساسیت میاره
سایر صفر من اصلا نخریدم, 1 و 2 و 3 هم از هر کدوم دودست خریدم, بعد که کوچیک میشدن میرفتم با مامانم میخریدم, الانم لباس نوزادی ایرانی تیکه ای بالای 15 تومنه جنس خوب
چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!! الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )
من کم گرفتم صفر نگرفتم ۱ گرفتم ۴ دست فقط.و کارترز.یکم بزرگه ولی باز از ۰ که مث لباس عروسکه بهتره.صفر خود بیمارستان داد بس بود همون.به درشتی و ریزی بچه هم بستگی داره.و بادی زیاد گرفتم با توجه به فصل و واقعا به درد میخوره.کلا بادی خوبه.
من دو تا بسته ترک از این ۱۹ تیکه ای ها خریدم شد هر کدوم ۱۴۰ تومن
باقیشم تیکه ای ۱۸ گاهی ۱۵ چند تا ضد حساسیت تیکه ای ۲۳
سایز صفر زیاد بکار نمیاد مخصوصا شلوارش... اگه بچه تون ۳ کیلو باشه که کلا بدرد نمیخوره... اگه سایز یک بگیری خیلی بهتره و سایز ۲ ... سایز ۱ واسه بیمارستان ... سایز ۲ چون زیاد تنگ نیست تو پوشیدن و دراوردنش راحت تری.. قنداق هم میشه حتما نمیخواد سایز باشه... احتمالا کادو هم براتون بیارن بهرنظر من ۳تا۴ دست خوبه ... سایزش که اومد دستت میتونی بری بخری... لباس بیرونی هم دو دست کافیه معمولا تا دو ماهگی با همون قنداق میبرنس بیرون