2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 64 پست
من ديروز براي اولين بار درست كردم همش وا رفت تكه تكه شد😂

آخه چرا یه پیاز متوسط اندازه کف دست گوشت چرخ شده تقریبی نمک زدر چوبه.با رنده ریز پیاز رنده بشه.و یکم ورز داده بشه.بعدم مث کوکو یا کتلت بزار داخل تابه که روغن ریختی و داغه.این برا یه نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ااای جانم عزیزم حقیقتش فکر میکردم الان آب دوغ رو شوت کنی کنار بگی اینم شد غذا😀

نه خیلی دوس دارم تو گرما میچسبه   

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
نه خیلی دوس دارم تو گرما میچسبه    

آره خیللللییییی. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
آخه چرا یه پیاز متوسط اندازه کف دست گوشت چرخ شده تقریبی نمک زدر چوبه.با رنده ریز پیاز رنده بشه.و یکم ...

منم همينطور انجام دادم ولي ريز ريز شد ديكه ديدم خراب شده همينجوري سرخش كردم با برنج خورديم😁😂

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
ماهم سبزی خوردن وگردو و ماست و خیار و کشمش میریزیم

گردو و کشمش خوشمزه اش میکنه؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
منم همينطور انجام دادم ولي ريز ريز شد ديكه ديدم خراب شده همينجوري سرخش كردم با برنج خورديم😁😂

خیلی از خانوما میگن وا میره من نمیدونم چرا وا نمیره پس.گوشت چرخ شده من نصف گوسفندی نصف گوساله هست.تابه هم حتما نچسب باشه.اصلا وا نمیره هرگز.

بعد کلی خوردن هم دراز بکشی در حد ترکیدن باید آبدوغ خیار خورد.

خخخخ آجو شوهرم نمذاره چیزیش بمونه

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
😎😎😎😎

به به دلمه   

فوق العاده میشه.حتما امتحان کن.گردو رو ریز خرد کن.کشمش هم بذار تو آب خیس بخوره و بعد بریرز داخل آبدو ...

حتما امتحان میکنم مرسی عزیزم💞