2777
2789

نه بابا مگه میشه نوبتی بوده

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیه جریانش ؟

نمیدونم دیشب همسرم داشت میگفت ی پسره ب ۴۱تا دختر تجاوز کرده

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

معلوم نیست راست باشه

🔺دادستان کل: عامل انتشار خبر تجاوز به دختران در ایرانشهر تحت تعقیب قضایی قرار گرفت

محمدجعفر منتظری، دادستان کل ایران اعلام کرد که عامل انتشار خبر تجاوز به تعدادی از دختران درایرانشهر تحت تعقیب قرار گرفته است.

به گزارش تسنیم، دادستان کل ایران افزود: "کسی که چنین خبری را ساخته و اعلام کرده است حتما باید بتواند این ادعا را ثابت کند."

آقای منتظر گفت: "مطابق اعلام مقامات قضایی محلی و دادستانی مرکز استان سیستان و بلوچستان و بررسی‌هایی که بنده به عمل آوردم موضوع به این ترتیبی که مطرح شده تکذیب می‌‌شود
https://bbc.in/2LWtAmv
@bbcpersian