2777
2789
عنوان

خواب نوزاد يك ماهه

94 بازدید | 10 پست

دخترم يك ماهش هست  با سختي چه شب ها چه روز ها مي خوابونيمش اما تا سر جاش مي ذاريم بيدار مي شه. يك بار دست هاش و بستم و يا با ملافه پيچوندمش ولي فايده نداره و سعي مي كنه دست هاش و باز كنه. واقعا نمي دونم چي كار كنم

نوزاده دیگه

بیشتر ماله کولیکه

باید ۳.۴ ماهه بشه تا اروم بشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل خواب ببرش حموم بعدش کل بدنش رو با یه کرم مرطوب کننده مخصوص نوزاد مالش بده به پشت گوشش یه کوچولو وازلین بزن کلاهشو بزار سرش راحت میخوابه من دوقلوهامو با این روش میخوابوندم کلا خستش کن وسیر بشه میخوابه 

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼
قبل خواب ببرش حموم بعدش کل بدنش رو با یه کرم مرطوب کننده مخصوص نوزاد مالش بده به پشت گوشش یه کوچولو ...

خجالت مي كشم بگم اما من مي ترسم بچه رو حموم ببرم مامانم حموم مي بره 

خجالت مي كشم بگم اما من مي ترسم بچه رو حموم ببرم مامانم حموم مي بره 

خجالت نداره که من پسرمو بچه اول بودتا ۶ماهگی مامانم پیشم بود میبرد بعدش که دوقلوهام اومدن مامانم فقط دوبار حموم برد بچهامو 

من بچهام ظعیف بودن زمستون بود هوا سرد شوفاژ اتاق رو تا اخر باز میکردم وقتی گرم شد گهواره بچها را میاوردم اتاق وقتی یکیش داخل گهواره بود اون یکی رو داخل تشت اروم میشستم سرشم با یه لیف مخصوص میشستم تا اذیت نشه این کار رو تا ۲ماهگی انجام دادم 

بعد اونم میبردم حموم 

زمین حموم یه پتو کوچلو میداختم بچه رو میخوابوندم روش یواش یواش اب میریختم سرشم راحت میشستم به همین سادگی ☺

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼
خجالت نداره که من پسرمو بچه اول بودتا ۶ماهگی مامانم پیشم بود میبرد بعدش که دوقلوهام اومدن مامانم فقط ...

كلا من ترسوام در مورد نوزاد تازه الان دارم كم كم مي رم خونه خودم يك ترس عجيب از تنها بودن با بچه دارم