2777
2789

ماهی 500تومن درامدم باشه کافیه برام چون هم شهره غریبم هم یه دختره دوساله دارم...دخترم شر نیست...ولی یکم نق نقوعه

خدایا شکرت بلاخره منم مادرشدم خودت مواظبه من وهمه دوستای نینی سایتیم باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترشی رو چجوری بفروشم...اینش سخته

یه چندتا مغازه های محلتون برو بهشون پیشنهاد بده من زن عموم الان داره با این کار ...خوب درامدی واسه خودش جورمیکنه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بافتنی بلدم...میتونم عروسک ببافم ولی چجوری بفردشم نمیدونم

باید تو مهدکودک ها بری ومدرسه ها اگه قبل بازشدنشون بری وبگی به عنوان هدیه اول سال به بچها بدن شاید قبول کنن به نظرم بیشتر شال وکلاه بباف تو فامیلتون بفروش...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

1-صنایع دستی

در صنایع دستی خاصی مهارت دارید؟‌ اقلام دست‌سازتان را در سایت‌های به فروش بگذارید. هم‌چنین می‌توانید در برخی بازارها، کنفرانس‌ها، و بوتیک‌ها یک غرفه‌ی فروش به راه بیندازید. می توانید سفارش‌های مشتریان را بسازید یا از طریق سایت به دیگران آموزش بدهید که چگونه صنایع دستی خلق کنند.

2-ساخت خوراکی

اهل غذا و خوراکی هستید؟ یک نوع محصول خوراکی را بسازید و بفروشید،‌ از ساخت کره‌ی بادام زمینی گرفته تا سس‌های تند و سالسا، فرصت‌های زیادی برای درآمدزایی در اختیار دارید. سعی کنید در سایت‌هایی مانند شیپور خوراکی‌های ساخته خودتان را به معرض فروش بگذارید تا یاد بگیرید چطور محصولات‌تان را به بازار عرضه کنید.

3-تصویرگر

نقاشی و رنگ کردن را دوست دارید؟ از استعدادهای هنری‌تان برای خلق تصاویر کتاب‌های کودکان، کتاب های پزشکی، طرح‌های مد، بروشورها، تبلیغات با بسته بندی محصولات استفاده کنید.

4-محقق اینترنتی

می توانید سوزن را در انبار کاه پیدا کنید؟ اگر این طور است، تبدیل شدن به یک محقق اینترنتی می تواند یک کار خانگی مناسب برای شما باشد. شرکت‌ها، نویسندگان و بازاریابان Everyday به تحقیق انجام شده نیاز دارند و مایلند در ازای کار سخت‌تان پول خوبی بپردازند

5-سازنده زیورآلات

به لوازم جانبی علاقه دارید؟ از علاقه تان به ساخت زیورآلات استفاده کنید و به یک کارآفرین آنلاین تبدیل شوید. راه‌های زیادی برای فروش آن‌ها وجود دارد:‌ فروشگاه آنلاین خودتان را بسازید، آن‌ها را به دوستان و خانواده‌تان بفروشید، در سایت های دیگر به فروش بگذارید، در فروشگاه های واقعی آن‌ها را عرضه کنید، یا از طریق جشن‌ها و مراسم‌های خانگی آن‌ها را بفروشید.

6-صاحب یک سایت عضوپذیر باشید

دانشی غنی دارید؟ آن را از طریق یک سایت و با عضویت پولی به اشتراک بگذارید؛ می‌تواند شامل مقالات، سمینارهای آنلاین، سمینارهای تلفنی، ویدئو، آموزش گام به گام، کتاب های الکترونیک، کاربرگ و یک انجمن باشد. موضوعات و اطلاعاتی که می‌توانید به اشتراک بگذارید بی‌شمار هستند.

7-معلم موسیقی

در زمینه‌ی موسیقی سابقه دارید؟ با ارائه‌ی کلاس‌های موسیقی عشق و دانش‌تان را درباره آن با دیگران به اشتراک بگذارید.

8-ناشر آنلاین

از آنلاین بودن خوش‌تان می‌آید اما دوست ندارید درگیر مسائل مرتبط با فناوری باشید؟ سعی کنید برندهای جا افتاده‌ای مانند شکلات آیدین یا زرماکارون را تبلیغ کنید.

9-نویسندگی

عاشق نوشتن هستید؟ از پست‌های وبلاگی گرفته تا خبرنامه و مقاله، اهالی تبلیغات همیشه به دنبال نویسنده هستند.

10-خیاط

به دوخت و دوز علاقه دارید؟‌به افراد کمک کنید لباس‌هایی مناسب و زیبا بدوزند. می‌توانید فقط در یک زمینه‌ی خاص مانند اصلاحات لباس عروس یا لباس‌های رسمی تخصص بیابید.

11-مترجم

به یک زبان خارجی تسلط دارید؟ اسناد، مکاتبات، جلسات و تماس های تلفنی را برای شرکت‌های بین‌المللی ترجمه کنید.

12-مامور پاسخ به چت یا تماس های مجازی

در زمینه‌ی خدمات مشتریان مهارت خوبی دارید؟ برخی شرکت‌ها به دنبال نمایندگان خدمات مشتری اضافه‌ای هستند که در خانه کارشان را انجام دهند. این فرصت را از دست ندهید ـ کسی چه می‌داند شاید به یک شغل طولانی مدت تبدیل شود.

13-هنرمند

عاشق نقاشی کردن، مجسمه‌سازی یا طراحی هستید؟ پس می توانید با استفاده از استعدادهای خلاقانه‌تان در منزل کسب درآمد کنید. سایت‌هایی فروش آنلاین محصولات هنری را نگاه کنید تا بتوانید برای مشاغل هنری و انجام پروژه‌های خلاقانه درخواست دهید. آیا شخصیت خلاقی دارید؟

و همچنین تابلو فرش- مربا –ترشی – لواشک و برگه میوه ها و ...

گناه یعنی خداحافظ مهدی
بافتنی بلدم...میتونم عروسک ببافم ولی چجوری بفردشم نمیدونم

مغازه هایی که عروسک دارند شما باید براشون نمونه کار ببرید تا سفارش بگیرید.خواهرم یک عروسک ساده اما زیبا بافت سه سال پیش فروشنده گفت برای هر عروسک هفتاد پرداخت میکنم.

گناه یعنی خداحافظ مهدی
ترشی رو چجوری بفروشم...اینش سخته

ترشی و خیارشور وقتی طعم خوبی داشته باشه هم سوپری ها و هم رستوران ها و هم فامیل و بستگان ازتون خریداری میکنند.یکی از اقوام ما با گذاشتن چند دبه ترشی و سالاد توی سوپری خودشون هفتصد هزار تومان درآمد داشت

گناه یعنی خداحافظ مهدی