2777
2789
عنوان

چگونه باکلاس باشیم 😍

1693 بازدید | 14 پست

سلام دخملای خشگل, تجربه هاتون تو زندگی برای باکلاس بودن رو بگید(لطفا یکی درمیون نگید فقط ادم باید خودش باشه و .. چون شکی نیست ادا درآوردن باکلاسی نیست)😔

💖بنظر من اخلاق خوب داشتن, با همه مهربون رفتارکردن, بدجنس نبودن ,متکبر نبودن ,داشتن صداقت , جلف نبودن , عقده ای نبودن و مودب بودن خیلی مهمه

💖ظاهر آراسته داشتن حتی اگر خشگل نیستیم

💖داشتن تحصیلات یا حداقل مطالعه کافی (نه اینایی که 4 تا مطلب میخونن فکرمیکنن عالم دهرن)

💖مرتب و ترتمیز بودن بهداشت فردی

💖تیپ باکلاس داشتن نه شلختگی و یا خیلی شلوغ پلوغ و خیلی لباسای انچنانی پوشیدن

💖داشتن حداقل 1 هنر

💖آشنا بودن با زبان انگلیسی

💖ورزش کردن و باشگاه و ...

شمام بیاید بگید از تجربه هاتون حتی کوچیکترینش

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظر من تو ی جمعی مخصوصا فامیل هرچقدم اونا بی حیا باشن باید سرسنگین و اروم نشست و هر حرفیو نزد ینی کلا کم حرف بودن تو جمع.اونجوری متانت و خانم بودن حفظ میشه

Rühümün şevģinę íhťiyàjìvàr 💜

آقا من باکلاسم اگر کسی اتاقم را نبینه 

پس یکی از رموز با کلاسی اینه که کسی را داخل اتاقتون راه ندید ببینند چقدر شلخته اید کلاستون می ریزه

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

یا برا خنده دهنو دومتر باز نکنیم و فقط ی لبخند بزنیم اگرم خیلی خنده دار بود موقع خنده دستمونو جلو دهنمون بزاریم و سعی کنیم صدای خندمون ملایمو اروم باشه.

Rühümün şevģinę íhťiyàjìvàr 💜
آقا من باکلاسم اگر کسی اتاقم را نبینه  پس یکی از رموز با کلاسی اینه که کسی را داخل اتاقتون راه ...

و کمدا و کشو هارو کسی وا نکنه یعنی واویلااااااا   

رفتنیم از جمعتون از این هوا از این دود و دم 
و کمدا و کشو هارو کسی وا نکنه یعنی واویلااااااا    

وای این قسمتش دیگه نگو من کل کمدم میریزه پایین  

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
وای این قسمتش دیگه نگو من کل کمدم میریزه پایین    

منم حالا این به کنار مثلا بشقاب لا لباسام پیدا نشه و بقیه چیزا /: یعنی مرزای شلختگی رو در نور دیده ام مادرم ازم قطع امید کرده  

رفتنیم از جمعتون از این هوا از این دود و دم 

بعضیا سعی میکنن با تعریف بیش از حد ازخودشون تو جمع خودشونو باکلاس نشون بدن. حتما همتون دیدین اینجور افرادو. مثلا دیشب رفتیم فلان رستوران یا این کرمو ببین خریدمش nتومن و... 

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
اون کلاسی که مد نظر منه به نظرم ذاتیه بعضیا کلا باکلاس دنیا اومدن😀

با این خیلی موافقم

بعضیا سعی میکنن با تعریف بیش از حد ازخودشون تو جمع خودشونو باکلاس نشون بدن. حتما همتون دیدین اینجور ...

خواهرشوهر من 😔

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞