2777
2789
عنوان

ماجرای بدترین دعواتون باهمسرتون

663 بازدید | 23 پست

بدترین دعواتون باهمسرتون سرچی بوده چقدرطول کشید آشتی کنید وراستش روبگید تقصیر کی بود

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ بگم خیلی میخندی... سر اینکه من خونه باباش شام نخوردم چون سیر بودم و عذر خواهیم کردم...3 ماه طول کشید واقعا تقصیر باباش بود ک نمیبخشم باباش رو

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

به قول یک روانشناس خاطرات بد رو مرور کردن مثل اینکه دوباره جای اون زخم هی چاق فرو کنید

لزومی نداره خاطرات بد و منفی زو مرور کرد. به جز غم و قصه و انرژی منفی نتیجه دیگه نمیده

ايجاد رعب و وحشت در مردم تاپيك زدم دوست داشتي برو بخون دوبار رفتيم كلانتري😂

حتما ترقه انداختین 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید