2777
2789
عنوان

2+1 سه نفره شدنمون مبارک

3348 بازدید | 24 پست

سلام خانما امروز صب رفتم آزمایش خون دادم الان جواب رو  پرسیدم گفت مثبته خدا رو شکر 

من اصلا تو اقدام نبودم تازه بعد رابطه قرصم مصرف کردم ولی الان باردارم خدا رو شکر 

من تازه عروسم بیاد از تجربیات و کارایی که اول بارداری باید انجام بدید بگید 

تیکریکسالگی پسر عزیزم.                                                                                                                                       من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم            ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است                                             یه دلدارو دو دلبر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا باید مواضب سلامتیتون باشید و سونو ها و آزمایش ها را انجام بدید بعد باید وقتی  که جنسیت معلوم شد دنبال اسم و.... باشید

اگه زمین خوردی بلند شو و سریع تر بدو هرگز تسلیم نشو در مقابل نابرابری ها مقاومت کن

مرسی از همتون من پنج ماهه عروسی کردم و بیست سالمه 

تیکریکسالگی پسر عزیزم.                                                                                                                                       من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم            ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است                                             یه دلدارو دو دلبر