2777
2789
عنوان

یه تجربه بزرگ زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 29145 بازدید | 111 پست

چیزایی که گفتی  تلخ بود عزیزم ولی واقعیتی بود که شجاعت داشتی و گفتی.ایشالله که خدا بهت کمک کنه.اره زن نباید زیادی خودشو وابسته و مظلوم نشون بده.زن همیشه باید حتی اگرم واقعیت نداده خودشو محکم و مستقل نشون بده.

عزیزم خداروشکر که مشکلاتتون حل شده ان شاالله همیشه زندگیت پر از آرامش باشه 

احسنت که راه رو پیدا کردی و به قبله ی حاجات متوسل شدی.محاله مولامون کسی رو بی جواب بزارن.

اما یه سوال شما میگی کار به جاهای باریک هم کشید از طرفی میگی هرگز با کس دیگه ای رابطه جنسی نداشت پس منظورت از جاهای باریک چیه.اگه اذیت نمیشی بگو 

چشم به راه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اميدوارم ارامشت برقرار باشه و شوهرتم سرش به سنگ خورده باشه

هميشه اينو فهميدم كه خيانت از مهربونى كردن ودلسوزى آقا نسبت به اون خانوم بوجود مياد هميشه اولش با مظلوم نمايى ودردل اون خانوم شروع ميشه 

من دوستم شوهرش بهش خيانت كرد دخترشم گرفت ازش 

دوستم شرايط خيلى سختى داشت 

من بعنوان دوست چندساله تنهاش نزاشتم يا مياوردم خونه ى خودم يا ميبردمش بيرون وگشت وگذار

يه مدت گذشت ديدم اى واى اين دوستم چقد داره به شوهرم نزديك ميشه 

تا اينكه شوهرم بهم گفت رابطتو يه كم باهاش كم كن 

احساس ميكنم اخلاقش عوض شده 

منم ديگه بعد چنوقت كلا قطع كردم رابطرو

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
عزیزم خداروشکر که مشکلاتتون حل شده ان شاالله همیشه زندگیت پر از آرامش باشه  احسنت که راه رو پی ...

راستش حس نداشتم تایپ کنم . چون فقط میخواستم همه بدونن که به هر کسی اعتماد نکنن همسر من بعد از جدا شدن از این خانوم دیگه لذت این چیزا تو دلش اومد دیگه یاد گرفته بود که با دخترا دوست بشه همش با همه دوست میشد و چت میکرد گاهی باهاشون بیرون میرفت بعد از به دنیا اومدن پسرم من افسردگی شدید گرفتم خیلی اذیت میشدم خیلی اخلاقاش بدتر شدع بود خیلی اذیت شدن تا اینکه به خانوادم گفتم چون همسرم با یکی از همین دخترا که وضع مالی خوبی داشتن قرار ازدواج گذاشت منم تصمیم گرفتم جدا بشم پسرم نه ماهش بود که ازش جدا شدم همه چیز و بخشیدم تا پسرم بهم بده نه ماه از جداییموت گذشته بود خیلی ناراحت بودم که من تنها دارم بچه بزرگ میکنم اونم داره با دوستاش میره مسافرت خوش و خرم من دارم بچه بزرگ میکنم دلم برای پسرمم میسوخت پشیمون بودم از جدایی چون نگران پسرم بودم درست اون موقع بود که به اون پسر بچع ناپدریش تجاوز کرده بود . خیلی هم خواستگار داشتم اونا هم پسرمو قبول نمیکردن . یه شب بهش پیام دادم مهزیار دوسالش شد بیا ببرش میخوام ازدواج کنم شبونه اومد دم خونمون اینقد بوق زد که همه بیدار شدن از خواب بعدشم گریه و غلط کردن دست برار نبود خیلی رفتیم پیش مشاوره . اخرش فهمیدم دختری که باهاش نقشه ازدواج ریخته بود بایکی دیگه ریخته رو هم . بعد از یه مدت دوباره برگشتم . الان یه ساله که برگشتم همسرم گدشیش و فردخته و گوشی ساده خریده خیلی عوض شده ولی طلاق روح من و داغدن کرده خیلی روزای سختی بود

عزیزم بمیرم برات.اما بازم خداروشکر که الان آرامش داری .نمیخاستم اذیت بشی شرمنده .ممنون که وقت گزاشتی و نوشتی.الهی که از این به بعد زندگیت پر از خوشی باشه..

به نظرم اگه سعی کنی شوهرتو ببری سمت معنویات اوضاع خیلیییی بهتر میشه ان شاالله

چشم به راه...
عزیزم بمیرم برات.اما بازم خداروشکر که الان آرامش داری .نمیخاستم اذیت بشی شرمنده .ممنون که وقت گزاشتی ...

خدانکنه عزیزم . ممنون . ان شالله امام زمان یاور زندگی هممون باشه وگرنه از این مردا هیچ آبی گرم نمیشه  

راستش حس نداشتم تایپ کنم . چون فقط میخواستم همه بدونن که به هر کسی اعتماد نکنن همسر من بعد از جدا شد ...

ان شاأالله روز به روز زندگیت بهتر بشه 

انقدر خوشی بیاد تو زندگیت که اون روزا فراموشت بشه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم