2777
2789
عنوان

زندان

| مشاهده متن کامل بحث + 4940 بازدید | 77 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم به خاطر بدهی افتاد زندان.بدهیشو دادیم اما چون جلبش اومده بود به خاطر جنبه عمومی جرم 4 ماه زندان داشت که وقتی کل بدهیشو دادیم کل حبسش شد 22 روز و ازاد شد.البته شاکی رضایت داد

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
خجالت میکشم بگم ی دزدی کوچیک .که خودش میگه نقشه کشیدن برام از طرفم رضایت گرفتن 

خجالت نکش عزیزم،ممکنه این مسائل براهرکی پیش بیاد

با دعا شاید به دست آوردمت چون با دعا دست کاری کردن تقدیر کار کوچکیست. 
خجالت میکشم بگم ی دزدی کوچیک .که خودش میگه نقشه کشیدن برام از طرفم رضایت گرفتن 

فكر كنم جنبه عموميم داره

چراتو خجالت بكشي خدا همه مونو به راه راست هدايت كنه 

ممكنه همه خطا كنن اصلا خجالت نكشيا اروم باش خدا كمكت ميكنه مطمئن باش گلم ناراحت هيچيم نباش

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

نگران نباش دولت نمیخاد هیچ کس بیخود تو رندان باشه چون براش هزینه داره   باید نامه بزنین به دادگاه و دادگستری برای ازادیش ما این کارو کردیم اگه هیچ کاری نکنین کل حبسشو باید بمونه منم کل 22 روزو خونه مامانم بودم اما دربه در نبودم توهم غصه نخور 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔