2777
2789
عنوان

کودک من برای شیرخوردن خیلی تقلا میکند

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 30 پست
عزیزم سینه هات زیاد بزرگ نیست؟و اینکه شیرت چی؟رگ نمیکنه..شدت شیر زیاد شه نمیتونه پشت هم قورت بده یکم ...

آره همینجوره.هم بزرگتره از کله اش.خیلی هم شدت شیرم زیاده جدیدا هم زیاد تر شده.ممنون از کمکت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه چه جالب .آره  دقیقا اینم موقعیه که خوابش میاد.ممنون از کمکت

فدات گلم

البته اگه درست نشد من از دکتر پرسیدم

این نحسی خواب هست

اکثر بچه ها اینجورن

خودش درست میشه

ولی پنبه رو حتما بزار

زیاد داغ نشه ک گوش بچه بسوزه ها

یکم گرم باشه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
خب حالا تو منو یه راهنمایی کن..شیرت از کی اومد من هفته دیگه زایمانمه..سرارین میشم ..بی حسی..درد داره ...

من طبیعی بود زایمانم.همون موقع اومد.یعنی قبل بارداری آغوز داشتم.من تو طبیعی بی حسی هم نزدم.سزارین که درد نداره.الان داشتم تو تاپیکا میخوندم یکی گفت دکترش براش پمپ درد گذاشت دیگه درد بعد از زایمان هم نداشت.هزینه اش حدود ۴۰۰تومنه

من طبیعی بود زایمانم.همون موقع اومد.یعنی قبل بارداری آغوز داشتم.من تو طبیعی بی حسی هم نزدم.سزارین که ...

هزینش مهم نیست.. نمیدونم چی هست..همون دیگه من سینه هام هیچ ترشحی نداره..هفنه ۳۹ ..میترسم شیر نداشته باشم شیر دوش برقیم خریدم به نظرت الان نزنم؟که شیرم راه بیفته؟بزارم زوز بیمارستان؟؟کلا هیچ علامتی از شیر ندارماااا

هزینش مهم نیست.. نمیدونم چی هست..همون دیگه من سینه هام هیچ ترشحی نداره..هفنه ۳۹ ..میترسم شیر نداشته ...

من خیلی زود شروع شد ترشحات سینه ام.از هفته ۲۰ اینا .جوری که مامام تعجب کرد گفت مراقب باش دستکاری نکنی سینه اتو که بیاد بیشتر.وقتی بیاد بدن یه هورمونی ترشح میکنه که باعث زایمان زود رس میشه.الان که هفته ۳۹ هستی بزن اشکالی نداره

من خیلی زود شروع شد ترشحات سینه ام.از هفته ۲۰ اینا .جوری که مامام تعجب کرد گفت مراقب باش دستکاری نکن ...

وای خدا میترسم..یه سوال دیگه ببخشیدا چندتا از دوستام میگن نمیتونی شیر بدی مخصوصا زنی که رو سینه هاش حساسه..موقع سکس..خب منم هستم...ببخشیدا میگن همش اون حس بد رو داری...اونا ندادن شیر خشک دادن..میخوام ببینم راست میگن؟مثل اون حسه؟؟؟؟