2777
2789
عنوان

نی نی دوهفته ای من همش ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 27 پست

وا؟! طفلی بچه مامانش دلش نمیاد آروغشو بگیره !مگه میشخ نوزاده هنوز همونجوری با شیر تو معده می خوابونیش خیلی اذیتش میکنی اینجوری!

زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!

عزیزم پسر منم تا دو ماه افتضاح بود همش بالا میاورد شیرمو مثل بچه شما بعد شیر میخوابید و من سکسکشو نمیتونستم بگیرم مطمئن باش اگه اروغ داشته باشه بیدار میمونه یا از خواب میپره فقط موقع خواب سرشو به چپ یا راست بگردون که خدانکرده تو حلقش نره شیر حواست باشه

اینو یه نینی سایتی بهم پارسال گفت منم نگراین رفع شد

من پیش شش تا دکتر بردم برای برگردوندن شیر هرکی یه چیز گفت 

احرشم به سه ماه نرسیده همه چی اکی شد

من خدا را در دستان کوچک تو دیدم ...🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره منم خوندم که میگن اگه خوابید دیگه کاریش نداشته باشین😔

ادم دلدرد داشته باشه که نمیخوابه 

روم به دیوار ولی پسر من باد معده ش زیاد بود بجای اروغ

من خدا را در دستان کوچک تو دیدم ...🙏🏻

سلام دوستان عزیزم نترس حتی خواب هم که باشه خیلی آروم بازارش روی شو نبود گلویش رو بگیر . دختر منم بعد از شیر میخوابید ولی همون طوری باد گلویش رو میگرفتم و دو باره میخوابوندمش سر جاش . نه دلش درد می گرفت ونه بالا میاورد . نگران نباش همه این دوران رو گذراندیم کم کم دستت میاد .

سلام, حتمی  اروغشو  بگیر  همان جوری که دوستان گفتن,اگه نگیری دل درد میگیره بعدش اذییت میشه,   تازه   اروغ نگیری  ترش میکنه  بالا میاره,   تاخود۴ماهگی  بچه بالا  میاره نگران نباش,اروغش بگیر که  توی خواب  نپره گلوش, پسرمنم همین جوربود از۴ماهگی  دیگه کم کم  خوب شد,   اگه وزنگیریش  خوب بود اصلا  بهش شیرخشک  نده,  اخه   بچه ها حالا  تا  بالا میارن   دکترا میگن بهش شیرمادر نمیسازه و شیرخشک میشه,   اما بچه شما تا وقتی خوب وزن میگیره شیرخودتو بده, اروغشو بگیره, حتمی ۲۰دقیقه تا۱۰دقیقه  روی شونه ات  بذار راهش ببر تا شیر برنگردونه,اخه  این نی نی ها دریچه معدشون شل انگار  تا صفت بشه  دیگه بالا نمیاره. 

تو خواب که آروغ نمیزنه وقتی بیدار شد آروغشو بگیر منم چند بار تو خواب بلندش کردم که آروغ بزنه ولی نزد منم بعدش که بیدار میشد میگرفتم بالا اوردنم طبیعیه تا 3 ماه مال منم گاهی اوقات با اینکه آروغشو میگیرم بازم بالا میاره اگه پنیری باشه اشکال نداره سکسکه هم طبیعیه

به جهنم نمیروم اگر شوهرم آنجا نباشد 😈والا الکی که نیس من روشوهرم غیرت دارم نمیذارم حوریا تورش کنن😎😆❤💏تیکر تفلد آقامونه💏❤

من همه ی  این روزا گذروندم     همیشه سرشونم  جای بالااوردن شیر بود,    فقط   پریز شیر گاو   کردم,که بچه  دل درد هاش  واسه اون بود,   شیرکه میدادم   روی شونه ام   میذاشتم  راه میرفتم پشتش میزدم ,  خیلی ها گفتن چرا بالا میاره شیرت بهش نمیسازه,شیرخشک  مخصوص رفلاکس  بده,   اما خانم های ماما توی خانه ی بهداشت  گفتن   وقتی  وزن گرفته  هرماه  یعنی اینکه  شیرت  براش  خوبه و نیاز نیست,  معمولا   از وقتی یه ماه  میشن دل درد دلپیچه شروع میشه   هیچ  دارویی  روشون اثرنداره,اینو میگم که اگه بچه ات دل درد گرفته  الکی بچه رو ازاین دکتربه اون دکتر نبری,  یه قاشق مرباخوری   عرق نعنا  با نبات سفید  شب بریز دهنش,   صبح ها  وقتی خودت بیداری و هوشیار,بشین بالا سرش  دمر بخوابونش  یه ربع  بیست دقیقه  تمام باد معده اش خالی میشه  راحت میشه,  این مارو وقتی ۲ماه و۳ ماه  بود بکن, فقط  بالاسرش باش  سرشم  به یه سمت بخوابون که روی متکا قرار نگیر,   انقدر تاثیر داره, اروم میشه,   ببخشید طولانی ش.چون تجربه  چندماه پیش خودم  بود,