2777
2789
عنوان

مامانای شیرده بیاین یه سوال

133 بازدید | 21 پست

سلام مامانا

من یه معضل بزرگی دارم اونم اینه که وقتی میخوام شیربدم ازونیکی سینه ام هم شیر میاد همه چیم خیس میشه.حتی پد هم میذارم پارچه میذارم حوله رو تیکه تیکه کردم میذارم باز میگیره خیسیش به لباسم.شمام همینجوریید؟ چه راه حلی دارین؟شیردوش دستی ساده دارم ولی کار باهاش سخته.برقی هم خلی برام گرونه .فک کنم ۶۰۰ تومن هستش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم اینطوری بودم چون روزی دوقلوهام زیاد بود  من مشکل شما رو نداشتم چون هردو همزمان شیر میخوردن 

ولی بعضی وقتا شیرم زیاد بود واونام خواب بودن بچه خواهر شوهرم میومد شیرمو میدوشید دوست داشت

خداروشکر که شیرت زیاده من اولش یه کم از اون یکی که شیر میاد چند لحظه فشارش میدم قطع میشه

همه همینو میگن.منم خداروشکر میکنم ولی خو دیگه حالم داره بد میشه اینقد لباسم خیس میشه گریه ام میگیره

دست رو دلم نزار خواهر من سه تا بچه شیر دادم. سر هر سه تا همین مشکل رو داشتم هیچ راهی نداره... البته برا من پد وپارچه واینا جواب نمیداد چون زود زود باید عوض میکردم خشک نمیشد دستمال کاغذی استفاده میکنم چاره ایی ندارم چندتا باهم میزارم وتو خیس میشه عوض میکنم که به لباسم نرسه.... نمیدونم مشکل چیه 

عزیزم بچت چند ماهشه؟ من تا ۴ماهگی اینطوری بودم بعدش خوب شد  اگه اولای شیردهیته عادیه

دوهفته اشه

امیدوارم.اعصابم خورده .دیشب تولد آقام بود لباس پوشیده بودم با اینکه چندتا پد گذاشته بودم تو همه عکسا دیدم لباسم جلوش خیسه 😢

سلام منم اینطوری بودم چون روزی دوقلوهام زیاد بود  من مشکل شما رو نداشتم چون هردو همزمان شیر میخ ...

یعنی بهش شیر میدادی؟؟ اگه آره حواستون به احکام شیر دهی ومحرمیت باشه که آینده مشکل پیش نیاد