2789
مرده هم که قیافه و تیپش افتضاح
نگاهش که خیلی هرزه و هیز بود اصلا حالم داشت بهم میخورد ازاون جو

هیچکس نبود غیر ازماماهم که رفتیم دیگه حتما راحت شدن بدون مزاحم

دلم برای اون بچه خیلی سوخت همیناهستن بزرگ میشن ادمایی میشن که فقط دنبال این چیزاهستن
بعضیاازعقل فقط دندونشودارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از این هرزه های خونه خراب کن زیاده عزیز دلم برای بچه هاشون میسوزه فقط. اگرچه اونم که بزرگ شه مثل خانوادش میشه
انسان خوشبخت کسی نیست که در شرایطی خاص به سر می برد، بلکه کسی است که دیدی خاص دارد.
اینجور وقتا میگم ایکاش انقدر روم میشد میرفتم جلوش وبهش میگفتم کاندوم برای افرادی مثل تو ساخته شده که یه بچه پس نندازن گندکاریهاشون و ببینن.واقعا اینائی که انقدر به فکر خودشون هستن بچه داری هم بلد نیستن برای چی بچه میارن؟
وقتی مرگ رو خیلی نزدیک حس میکنم میگم چقدر نوع زندگی کردنمون مزخرفه
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
خیلی از مردم میگن !!!! بابا دلت پاک باشد . دل پاک باشد ، کافی است ! جواب به این اشخاص که پاکی دل رو ملاک خوبی و بهشت میدونند اینه : آنکس که تو را خلق کرده است ، اگر فقط دل پاک کافی بود فقط میگفت :[ آمنوا] در حالیکه گفته : [آمَُنوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحات] یعنی هم دلت پاک باشد ، هم کارت درست باشد . اگر تخمه کدو را بشکنی و مغزش را بکاری سبز نمی شود . پوستش را هم بکاری سبز نمی‌شود . مغز و پوست باید با هم باشد . هم دل ؛ هم عمل !! دل پاک + عمل صالح = رضایت الهی مرحوم آیت الله