2777
2789
عنوان

خون دماغ

132 بازدید | 16 پست

سلام

پسرم سه سال و نیمشه خون دماغ میشه تو چکابش که یه ماه پیش بردم ازمایش کم خونی و پلاکت ام دادم زمستون مشکلم زیاد بود با چرب کردن و دستگاه بخور حل میشه میخام بدونم راه دیگه ای داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمن ده سالشه تازه چتدوقته بهترشده ازکوچیکیش کاری نبود که نکرده باشم ولی قطع نمیشد ازویتامین ث بهش میدادم توخواب دماعشو چرب میکردم بزرگترشد بابدبختی وجایزه بهش خرمامیدادم خرمامیخورد بعتر میشد خیلی ولی هم خیلی گریه میکردودوست نداشت هم خواهرم میگفت نده بلوغ زودرس میشه

خرما خوبه؟؟؟

اره غلیظمیکنه خونو گوجه سبز میخورد رقیق میشد خون میومد ولی ترسیدم بلوغ زودرس بشه بعدشم مغزکه سردباشه خون دماغ پیش میاد پسرمن که اینجوربود بایدگرمی میخورد چون چرب کردنه دماغشم فایده نداشت شایدتوزمستون جواب میداد ولی تابستونا بعلت رقبق شدن خون جواب نمیداد

خرما خوبه؟؟؟

اره غلیظمیکنه خونو گوجه سبز میخورد رقیق میشد خون میومد ولی ترسیدم بلوغ زودرس بشه بعدشم مغزکه سردباشه خون دماغ پیش میاد پسرمن که اینجوربود بایدگرمی میخورد چون چرب کردنه دماغشم فایده نداشت شایدتوزمستون جواب میداد ولی تابستونا بعلت رقیق شدن خون جواب نمیداد