2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو توروخدا دعا کن نباشم

باشه دعا میکنم ب شرطی توام دعا کنی من حامله باشم فردا بی بی بزنم مثبت بشه😊خداااا بحق ۵ تن آل عبا بحق دل سوخته حضرت زینب دوستمون حامله نباشه خوبه؟😂

عقب انداختی؟ ؟ من احساس میکنم هاله داره...ولی عزیزم اگه هم حامله بودی تو رو خدا ناشکری نکن میدونم حتما شرایطت خوب نیس که نمیخوای ولی بخدا بچه نعمته خیلیا الان حسرت میخورن که کاش جات بودن...البته حالا که نمیخوای ان شاالله که حامله نباشی

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
باشه دعا میکنم ب شرطی توام دعا کنی من حامله باشم فردا بی بی بزنم مثبت بشه😊خداااا بحق ۵ تن آل عبا بح ...

مرسی عزیزم ان شاءالله که فردا دلت شادبشه.مرسی عزیزم

نیمرو باش ولی دو رو نباش ...  
عقب انداختی؟ ؟ من احساس میکنم هاله داره...ولی عزیزم اگه هم حامله بودی تو رو خدا ناشکری نکن میدونم حت ...

نه سه روز دیگه موعدمه.یه هفته پیش هم نزدیکی داشتم.بنظرت میشه حامله باشم.؟دعاکن نباشم

الان مثلا من از ته دل آرزو میکنم وقتی بچم دو سالش شد من حامله بشم دوباره😍😍 اصلا رویا ست برام😄😄

بزار نی نیت بیاد اونوقت بیا نظرت وبگو که بازم میخوای یا نه 😉

نه سه روز دیگه موعدمه.یه هفته پیش هم نزدیکی داشتم.بنظرت میشه حامله باشم.؟دعاکن نباشم

ببخشیدا وای بله ممکنه حامله باشی😁 دوستم استرس نگیر بسپر به خدا اون میدونه چی به صلاحت هس

بزار نی نیت بیاد اونوقت بیا نظرت وبگو که بازم میخوای یا نه 😉

برا اولی ۴ سال منتظر بودم همه جور بلا و مصیبت سرم اومد دیگه عقده ای شدم میخوام ۶ تا بیارم😀 حالا نه که زرتی هم حامله میشم😂😂