2777
2789
عنوان

بچه داراکمک

105 بازدید | 11 پست

دوتا بچه دارم یه دختر پنج ساله ویه پسر دوساله همش با هم دعوا دارن دیوونه شدم از دستشون البته نود درصد تقصیر پسرمه دیگه خسته شدم کمک

خدایا نظری شاید بشود فرجی

مال منم همین سنن 

همش دعوا میکنن

کاریش نمیشه کرد

من چندروز ه روانی شدم تز دستشون 

ولی از امروز میخوام مامان خوبی بشم دوباره

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام . منم هر روز میگم دیگه میخوام مامان خوبی بشم     معمولا کوچیکا  هر چی دست بزرگا ببینن میخوان  ما هم که همش از بزرگتره انتظار داریم مهربون باشه .  پسر 4 سالم میگه : من دیگه نمیخوام داداش بزرگه باشم !!!!!!

من چند روزه ک بی خیالشون شدم هر کاری میکنن کاری بهشون ندارم میزارم بریز بپاش کنن دعوا کنن دخالت نمیکنم تو دعواشون غذا خوردن خوردن نخوردن دیگه نمیگم بخور خلاصه کاری ب کارشون ندارم 

تو این چند سال بسکه حرص و جوش خوردم داغون شدم جدیدا دستم عصبی درد میگرفت ترسیدم یوقت ام اس بگیرم پیر شدم 

دحترمو میفرستادم اما الن دیگه مهدشون تعطیل شدهبا اینکه منو پدرش حیلی هوای دخترمو داریم اما دیگه بریدم بخدا اکثر روزای هفته رو سردردم از بس که حرص میخورم

خدایا نظری شاید بشود فرجی