2777
2789
عنوان

دیشب جاریم گفت....

1818 بازدید | 51 پست

دیشب جاریم خونمون بود گفت شب قبل خونه پدرشوهرم بودن با جاریم و خواهرشوهرم رفتن پارک!! یعنی میگفت رفتیم توروهم نبردیم. والا نمیدونم اگه میدونست از نبودن توجمعشون خیلیم خوشحالم بازم اینو میگفت. نمیدونم چرا گاهیا فکر میکنن حال گیری فقط این مدلیه. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هااا منم تجربه شو داشتم ..بيخي بابا منكه خوشحال ميشم برن و بما نگن ..والا😃

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

انگار تو مهدکودک نشسته حرف میزنه😂😂

مارفتیم تو رو نبردیممممممم دلتتت آب😂

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

باباش خیلی وقت بوده پارک نبرده بودش بازی کنه ذوق مرگ شده

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

اگه لجت نمیگرفت از کارش که این وقت شب تاپیک نمی زدی عسیسم

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹
انگار تو مهدکودک نشسته حرف میزنه😂😂 مارفتیم تو رو نبردیممممممم دلتتت آب😂

والا بخدا. اخه خونمونو جدید کردیم اومدید خونمون جاخورد فکر نمیکرد اینقدر بهش رسیده باشیم. نمیدونم شاید دلیلش این بود. من خودم اصلا حسود نیستم واسه همین درک نمیکنم

بعضیا فقط رشد قدی دارن

اما

رشد منطقی و عقلی شون در حد  ابتدایی مونده متاسفانه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
من که دیگه خیلی ازدست جاریم دلم گرفته فقط واگذارشو کردم بخدا خودش حقمو بگیره

چرا رفت و امد میکنی؟

من سالی یکبار خونه جاریم میرم

سالی چندبارم به تعداد انگشت های یک دست خونه پدرشوهرم میبینمش که نمیشینم پیشش بگم بخندم

توعروسیا و مراسم ختم ها اون، اون سر مجلس نشسته منم اینسر

اینستاشم فالو نکردم 

هیچ مشکلی هم تو این سالها بینمون نبوده

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢