2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم

734 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها امروز خیلی بد با نامزدم بحثمون شد سر اینکه من با مامانم و خواهرم 3 ساعت رفتیم بیرون و من تو این سه ساعت بهش زنگ نزدم خودش دوبار ز زد باهم حرف زدیم ساعت 10 و نیم اومدم خونه زنگش زدم ک بیاد دنبالم دادو بیداد کرد و گفت چرا به من زنگ نزدی گفتم چه فرقی میکنه ما ک باهم حرف زدیم اما گزشته ها رو اورد وسط و دعوا رو کش داد و قطع کرد بعد از 1 ساعت زنگ زد گفت با موتور میام دنبالت بیا بریم منم گفتم باشه رفتیم پشت موتور باهم دعوامون شد و وایساد یه دونه زد تو گوش من منم زدمش همه ب ما نگاه میکردن دوباره زوری سوار موتور کرد و گریه میکرد منو گزاشت خونه و رفت بعدشم پیام داد صبح بهترین خبر زندگیتو بهت میدن و به مرگ خواهرم (یه دونه خواهر داره ک کوچیکه و خیلی دوسش داره)خودمو میکشم تو غرورمو خورد کردی و تو منو نمیخای دیگه د از این حرفا خیلی بد گریه میکرد بعدشم گوشیشو خاموش کرد بنظرتون اینکارو میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم خودکشی کنه ولی تو جدا به این رابطه فکر کن. این رفتارهایی که توصیف کردی خیلی نامتعادله. کسی که به خاطر یه زنگ نزدن کتک میزنه و تهدید به خودکشی میکنه نیاز فوری به روانپزشک داره. خودتو گرفتار زندگی با همچین آدمی نکن

خودمم تازگیا فهمیده بودم ما ب درد هم نمیخوریم چند وقت بود سرد شده بودم باهاش

از رو دلسوزی یا احساس تصمیم نگیر. کسی عاشق واقعی ت هس که هرگز باعث ناراحتی ت نشه.  اوووو ایقد زندگی بالاو پایین داره اگه بخواد بخاطر هر چیزی خودشو بکشه همون بهتر که ...‌ دلم نمیاد بگم ولی با مردی ازدواج کن که یه عمر با خیال راحت بتونی بهش تکیه کنی. نامزدت هنوز زوده برای ازدواج باید به تکامل عقلی و فکری برسه. 

و الانم با خیال راحت بخواب اینقدر جان آدمی شیرین و عزیزه که هیچ وقت این کار رو انجام نمیده . از این قسم ها خیلی ها میخورن بعدش با یه بهانه درستش میکنن. 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست