2777
2789
عنوان

خیلی عصبیم 😩

257 بازدید | 28 پست

امروز تو بیمارستان ی خانمه از کنار منو دختر کوچیکیم رد شد نزدیک بود بچمو له کنه گفتم خانم حواست شروع کرد به فحشو بدو بیراه گفتن خیلی ناراحتم بخدا اگر ب بچم میخورد تیکه پارش میکردم زنیکه ی پرو دلش خوشه چادری بود بی حیا زنی ک صداشو بلند کنه و مرد بشنوه چادر سر کردنش بخوره تو سرش برگشته به من میگه الاغ گفتم خجالت بکش الاغم تویی ک مثل الاغ راه میری خیلی عصبیم ی دست کتکش نزدم بجا عذر خواهی انقدر بعضیا پرو شدن

بابا ب چادري بودن چرا ربطش ميدين خو...

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی به چادری بودنش داره؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وا ما هم خیلی خانومای بی حجاب بد اخلاق دیدیم حجاب حضرت فاطمه وقتی معنی داره که بدونی طرف به انتخاب خودش و دور از اجبار سرش کرده پس نمیدونی قضاوت نکن

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

این بستگی به سطح شعور و شخصیت آدم داره نه ظاهر و لباسایی که پوشیده

بعدشم واسه چیزیکه ارزش نداره انقدر خودتونو ناراحت و عصبی نکنین

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
چرا دیگه چادر حجاب فاطمه زهراس از اون فقط چادرو تقلید میکنن بعضیا البته بعضیا منظور همه خانما نیس

نفس طلا بيشعور و احمق بودن ادم ها حالا خصوص خانمها ب چادر و مانتويي بودن نيس..مگه هركي چادر داره استغفرالله مث حضرت زهراس يا هركي مانتويي باشع كافر دنيا...

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم