2777
2789
من چون تجربه هر دو مورد و دارم اطلاعتم و گفتم واسه همين هم با چيزهايي كه گفتيد مطمعنم پسر گلت مشكلي ...

خیلی ممنون

واقعا دارم دیوونه میشم

شوهرم یه آدم تحصیل کردس وشغل آنچنانی

ولی .....

برادرشوهرم خودش دکتره بش گفتم تبریز یه دکترخوب وقت بگیره مابریم پیشش

شوهرم الکی بهونه آورد چون باباش گفته نمیخواد لازم نیس ماملنش اگه باهاش حرف میزد اونم حرف میزد

بعدم چون بش از بس تخم مرغ داده اینجوری شده

هرجام میشینه میگه این بچه انقدشه ولی هنوز حرف نمیزنه بقیشم اضهار نظرمیکنن ومن بیشتر ناراحت میشم

دخترمن دوسالشه تا قبل ازعید کلمات بی معنی میگفت اماحرفارو میفهمید.الان سه ماهه که بگیرش،بابا،ماما،دا ...

نه چون دوتامون اغلب تو خونه تنهاییم زیاد باهاش حرف میزنم ولی جواب نمیده

متوجه میشه ولی حرف نمیزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نیست دکتر ببری 

ببرش گفتاردرمانی ، پرس و جو کن و ببرش پیش کسی که کارش خوب باشه

زیاد هم امروز و فردا نکن ، حتما که نباید مشکل حادی داشته باشه ، خیلی از بچه ها الان تاخیر گفتاری دارن 

با گفتاردرمانی زود راه میفته 

یادت میدن چطور باید باهاش تمرین کنی 

الان بهترین سن هست  حتماااااا ببرش

نه چون دوتامون اغلب تو خونه تنهاییم زیاد باهاش حرف میزنم ولی جواب نمیده متوجه میشه ولی حرف نمیزنه

اون حرف زدن فایده نداره.باید مثلن یه قصه رو باهیجان،ادا بازی براش بگی.مثلن من وباباشو داداش میگفتیم یک، دو بعد سه رو باهیجان میگفتیم ودست میزدیم.خوشش آمد کم کم خودش زودمی گفت سه.بعد دست میزد

خیلی ممنون واقعا دارم دیوونه میشم شوهرم یه آدم تحصیل کردس وشغل آنچنانی ولی ..... برادرشوهرم خودش ...

عزيزم نگرانيتون و درك ميكنم 

اما سعي كن به جاي استرس دادن به خودت و بچه گلت ،باهاش كار كني .

ديگران هميشه حرف واسه گفتن دارن 😴 اتفاقا تخم مرغ خيلي خوبه  واسه بچه ها .

و اينكه به خودت إيمان داشته باش كه مادر خوبي واسه بچه ات هستي كه دنبال راه حل ميگردي براش 🌺

اميدوارم به زودي زود دلت شاد بشه و از جملات شيرين گل پسرت نهايت لذت و ببري🌸🌺

ريبار عشق زندگيم ❤️

سلام.

دختر من الان ۳ سالش تموم شده.تا الان فقط تلوزیون انگلیسی نگاه کرده.تقریبا از ۲ سالگی شروع کرد به کلمات انگلیسی.مثلا وقتی سیب میخواست میگفت اپل.بعد ۶ ماه شروع کرد به گفتن جمله انگیسی که تو تی وی یاد گرفته بود.الان بردیم چند تا دکتر گفت اشتباه کردین.اصلا تو خونه مامانش یا من کار نکردیم.فلش کارت تازه خریدم.الان شروع کرده فارسی فقط کلمه میگه.نگرانیه من فقط اینه که اسم خودشو نمیدونه.خیلی نگرانم کسی اگه تجربه‌ای داره لطفا راهنمتیی کنه