2777
2789

عزیزم توی خونه باهاش خیلیییییی حرف بزن ، کتاب شعر بگیر همش براش بخون ، واضح حرف بزن و بذار لباتو ببینه ، وسایل رو نشون بده اسمشون رو بگو ، آهنگ براش بذار ، باهاش کلمه کار کن ، هرچیزی نشون داد بگو اسمشو بگه ، جاهای شلوغ و مهمونی زیاد ببر

عزيزم من دوتا پسر دارم 

اولي بعد از چهار سال و نيم به حرف اومد البته در حد جمله كوتا ه و كلمه كه تو سه سالگي فهميديم اوتيسم داره 

يه دوسال و تقريبا پنج ماهه دارم كه تازه شروع كرده به كلمه گفتن ولي مادر ميفهمه كه بچه مشكل داره يا نه من با وجود اينكه پسر دومم مثل همسنهاش حرف نميزنه اما اصلا نگرانش نيستم چون تو رفتارهاش ميفهمم كه چه باهوشه ولي پسر أولم حتي قبل از تشخيص دكتر خودم فهميدم كه يه جاي كار مشكل داره يعني حتي موقعي كه حامله بودم ميدونستم حسش ميكردم ولي هر چه به دكترش گفتم قبول نكرد و گفت سالمه تمام آزمايشهاش هم نرمال بود.

اگه بقيه رفتار و حركاتش نرماله نگران نباش به حرف مياد 🌸

ريبار عشق زندگيم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه وقتی ۱۱ماهه بود ماما بابا رو گف ولی بعدش دیگه اصن نگف فقط میگه ده

بعضی بچه ها اینجورین تنبلن وقتی میبینن کازشون با اشاره راه میفته دیگه سختشون میاد حرف بزنن 

ببرش دکتر اگه مشکل خاصی نداشت باهاش فقط حرف بزن بعدش ببین چجور مغزت رو میخوره بس ک حرف میزنه   

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
خودتون سعی کنید بیشتر باهاش صحبت کنی واسش شعر بخون شمرده شمرده باهاش صحبت کن وسایل خونه رو دونه دونه ...

نه بابا

امان ازین مردایی که میترسن زن تنهایی بره بیرون

خودشم وقت نداره

بچم بزور هفته ای یبار میره بیرون

نه فقط ده میگه

این که بچه های اول و خصوصا پسرها یخرده دیرتر صحبت میکنن درسته اما توی دوسالگی حداقل باید این کلماتو بگه البته شایدم جنبه ارثی داشته باشه اما دکتر ببرش هم خیال خودتو راحت کن هم انکه اگه به گفتار درمانی احتیاج داشت زودتر بهش برسی بهتره

نه بابا امان ازین مردایی که میترسن زن تنهایی بره بیرون خودشم وقت نداره بچم بزور هفته ای یبار میره ...

عزيزم با اين حرفي كه زدي من حس ميكنم مشكل از شما و محيط خونه هستش كه اينجوريه بچه ها تو اين سن بايد روزي يكبار و ببري حتي تا دم در خونه هم شده از خونه ببريدبيرى يه هوا خوري اين كارتون اصلا درست نيست .

ريبار عشق زندگيم ❤️
عزيزم با اين حرفي كه زدي من حس ميكنم مشكل از شما و محيط خونه هستش كه اينجوريه بچه ها تو اين سن بايد ...

خب من چیکارکنم

تو این شهر کوچیک

کلا خونوادگی اینجورین زنو نمیزارن بره بیرون

بیرونم میریم فقط تو ماشین میگردیم

منم ازین وضیعت ناراحتم بیشتر دلم واسه پسرم میسوزه

ایشالا که اینجوریه دکتراطفال بردیم گف ببرین شنوایی سنجی ولی موردی نبود

خب دیگه شنوایی هم گفته مشکلی نداره خدا روشکر 

باهاش حرف بزن . ازش جواب بخواه . حرفش رو با اشاره زد خودت اصلاحش کن 

براش کتاب بخون 

بعد بگو اینجا ب مامان بگو چی میشه (کتاب منظورمه ک خوندی براش)

از پدرش هم بخواه باهاش حرف بزنه 

نگران نباش 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
ایشالا که اینجوریه دکتراطفال بردیم گف ببرین شنوایی سنجی ولی موردی نبود

من پسرم ۲۲ماهست دوتا کلمه بیشتر نمیگه دکتر گفت اگر منظورتونو متوجه میشه مثلا بهش بگی چیزی رو بیار میفهمه تا پایان ۳سالگی حرف نزنه مشکلی نداره ولی بعدش باید بره گفتار درمانی

منم دخترم بیست ماهشه تقریبا بیشترچیزارو میفهمه هرکاری بگم میره انجام میده ولی فقط سه کلمه میگه آب دده ممه هاپو هم میگم چی میگه میگه هاب ، باهاشم زیاد ححرف میزنم ولی تاثیری نداره، منم خیلی نگران بودم خواهرشوهرم گفت نگران نباش دختر خودش سه سالگی حرف افتاد تصمیم گرفتم چندماه دیگه صبر کنم اگه بهتر نشد ببرمش گفتار درمانی نشون بدم ، شما هم اگه متوجه حرفاتون میشه پسرتون نگران نباشین داداش دوستم پنج سالگی حرف افتاد بعدش میگفت مخ همشونو میخورد اینقد که حرف میزد الانم خیلی ادم موفقیه، انشالا که زودتر حرف بیان بچه هامون

نه بابا امان ازین مردایی که میترسن زن تنهایی بره بیرون خودشم وقت نداره بچم بزور هفته ای یبار میره ...

خب همینه دیگه بچه خصوصا پسر بچه ها احتیاج به برقراری ارتباط با بقیه دارن با همسرت صحبت کن بخاطر بچه اجازه بده یا حداقل رفت و آمدتو با اقوامی که بچه دارن بیشتر کن