2777
2789
اگه بابام خوب بود تا حالا صد در صد جدا شده بودم

ببین من پدرم از هرلحاظ پشت خودموشوهرمه میخواستیم خونه بخریم پول نداشتیم بابام رفت بهترین خونه روواسمون پیداکرد مامانم تمام طلاهاشوفروخت بابام پولاشوازبانک دراورد دادبهمون وامم بابام ضامن شد واسمون گرفت بعدخونه خریدیم 4تومنم خونه نویی اورد الا یکاهه ماشینم خریدیم بابام وام گرفت بهمون داد گفت ماهی هرچقد داشتید بهم بدید همش احترام منو شوهرمو دارن مخصوصا شوهرمو پیش مردم صحبتشومیکنن اصل شوهرم میمیره واسه خانوادم درصورتی که اول اخلاقش افتضاح بود خیلی اذیتم میکرد

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من پدرم از هرلحاظ پشت خودموشوهرمه میخواستیم خونه بخریم پول نداشتیم بابام رفت بهترین خونه روواسم ...

خانوادم باهاش خوبن...بابام بهش کار داده ....مامان بابام .اینقدر با این خوبن با من خوب نیستن...به این میگن پسرم....خانواده ای این من و گوه خودشونم حساب نمیکنن...اونوقت این اینطوری میکنه

کمک کن خداجونم😌
اون شب ک اینطوری گفت من و برد از شب شروع کرد تا 2ساعت زد اخرش رفت حموم من نصف شب با بلیز شلوار بدون ...

وااااای اعصابم خورد شد بخدا تاوقتی خانوادت پشتت نباشن شوهرت درست نمیشه 

خانوادم باهاش خوبن...بابام بهش کار داده ....مامان بابام .اینقدر با این خوبن با من خوب نیستن...به این ...

ببین مشکلش کجاست؟شاید ازخانوادش بدمیگی ؟یامعتاده؟یا رفیقی چیزی داره؟کلا باید بفهمی چشه بعد درستش کنی چندساله ازدواج کردی؟حیف تونباشه افتادی زیر دست یه مرد زبون نفهم 

وااااای اعصابم خورد شد بخدا تاوقتی خانوادت پشتت نباشن شوهرت درست نمیشه 

😢باورت میشه جنون گرفتمم.

سرم داره میترکه از بس فکر میکنممم.

دارم دیونه میشمم

کمک کن خداجونم😌
 بچه ننه اس

شوهرم اوایل من از خواهرش یا مامانش میگفتم میگفت میخوای منو از اونا ببری الان دیگه جرات نداره دست بده به خواهر لوسش توام درستش کن بهش محبت کن بکشونش سمت خودت نشین هی حرص بخور قویی باش پاشو زندگیتو جمع کن دختر

اینطوری خوبه😊😊  خوش باشی دوست من😙

مریم جان ببخشید وسط تایپیکت حرف زدم ناراحت بودم واسه دوستمون خواستم راهنماییش کنم فدات معذرت